lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
22 kwietnia 2021EvilDead pisze: No właśnie apropo kody bo wpadłem tu nie przez przypadek. Kolega od 5 dni bierze 100 setraliny i dzisiaj chciałby zarzucić 16-stke thiocodinu tak na pożegnanie (taa) i czy w ogóle ma to sens ? Bo wiem że przy SSRI koda raczej nie bardzo działa ale bierze dopiero od 5 dni więc może jest jakaś szansa że zadziała.
Ciesze się że już tego nie biorę ale z drugiej strony koda miała to coś fajnego w sobie że dawała bardzo miły stan a nikt nawet obeznany w temacie nie podejrzewał że jestem pod wpływem
Ja brałem na dzień sertę 50 a na noc mirtazepan i tak jak na trzeźwo jadłem 4 paki Thioco żeby było git. Po SSRI musiałem ich zjeść po prostu 5 i było tak samo fajnie jak nie lepiej nawet bo jednak działąnie tych antydepresantów w tle nie psuło bani jaką dawała koda - do tego oczywiscie mj i piwa i było Si. Ale to z 5 lat tmu jak brałem to gówno znane kodą - mogę jedynie przypomniec jak to wyglądało w mooim wypadku.
taki przyklad jak zarzucalem kodę 40 min po wrzuceniu DXM to podbijalo, jakbym zarzucił 1:30 to nie poczułbym już nic. czy chociazby jak zarzucam opio na predze to nie działa wcale, za to jak zarzucam na zejściu to klepie dobrze. to moze tutaj jest coś podobnie?
na początku czasem tez mialem tak, ze jak bralem wiecej kody to klepalo gorzej.
nie wiedziec czemu. w przypadku kodeiny więcej wcale nie znaczy lepiej, serio.
albo jak się z ciągu wychodzi i zarzuca kodę pierwszy raz to często nie działa - duzo osob o tym pisze.
ogólnie sporo jest takich mechanizmow, ktore wychodzą w praniu i z doswiadczeniem. jedne są typowe dla wszystkich, inne mogą być charakterystyczne tylko dla Ciebie. jednak kazdy z nas ma trochę inny organizm. jeden jest ekstrametabolizerem, drugi wolnym, jeden pozbywa się opio po 3dniach, u innych po 7dniach ciągle są slady metabolitów w moczu. staraj się wyłapać szczegóły warunków w jakich działa najlepiej albo w ktorych podziałało słabo lub wcale. jak nie zadziała drugi lub trzeci raz to w koncu moze dojdziesz co było na rzeczy.
jesli chcesz, zeby dzialala zawsze jak nalezy to najlepiej zarzucac regularnie, zadnych innych lekow/alkoholu, nie na kacu i wiele godzin po jedzeniu. wiele antydepresantów zabija działanie opio.
na początku czasem tez mialem tak, ze jak bralem wiecej kody to klepalo gorzej.
nie wiedziec czemu. w przypadku kodeiny więcej wcale nie znaczy lepiej, serio.
albo jak się z ciągu wychodzi i zarzuca kodę pierwszy raz to często nie działa
To wszystko prawda. Też tak miałem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.