Grube kryształki, na pierwszy raz poszedł sniff 300mg i niestety krew z lewej dziurki (za słabo rozdrobniłem) ;p
- po 5-10min jakby pierwsze działanie, jest przyjemnie.
- po 30-40min jest juz zajebiscie i faza rosnie
- po godzinie dociągnałem ze 100mg u kolegi
- potem najlepszy sex w moim zyciu
- w trakcie dociągnałem z 300-400mg, to był lekki błąd po 30-40min przestałem ogarniać ale i tak było fajnie
- potem niepotrzebne dociąganie i wchodzi troche schizowa faza.
Niestety zepsułem pod koniec za dużymi dawkami, ale to co miałem na początku to kk jakaś bajka. Przebiło to moją najmocniejszą fazę na mefie.
Dziwne, że towar klepał mnie cały czas przez 14-16h brania - poprzednie 3mmc działały tylko pierwsze godziny
//
Dlaczego tak mocno poklepało?
- Możliwe, że tu zadziałała duża przerwa od ketonów (2 miesiące - chyba najdłuższa w ostatnim czasie)
- Towar był mieszany z czym innym, np. mefem
- Biore teraz leki zapisane od lekarza: bupropion, Piracetam i inne; oprocz tego suple dianabol, test enan - (może te środki miały wpływ i podbiły fazę?)
Za tydzień albo dwa ponowie próbę na tym towarze zobaczymy czy znów będę miał fazę życia ;p pzd all
d4rqu pisze:(....)
- potem najlepszy sex w moim zyciu (...)
sorry, MSPANC ;)
d4rqu pisze:Niestety zepsułem pod koniec za dużymi dawkami, ale to co miałem na początku to kk jakaś bajka. Przebiło to moją najmocniejszą fazę na mefie.
d4rqu pisze:- Biore teraz leki zapisane od lekarza: Bupropion, Piracetam i inne; oprocz tego suple dianabol, test enan (...)
winowajca nr2 to sterydy anaboliczne ktore swoim dzialaniem ,wypierdalaja Twojego EGO na poziom orbity :D
ps. polacz to wszystko ze soba i pomysl ,czy naprawde moglo to miec wplyw :D
ps2. poczytaj o Bupropionie ;)
RedBluePurple pisze:Z kolegą?d4rqu pisze:(....)
- potem najlepszy sex w moim zyciu (...)![]()
sorry, MSPANC ;)
Porównujesz z mefem z czasów legalności, tym z lat 2009-2010??d4rqu pisze:Niestety zepsułem pod koniec za dużymi dawkami, ale to co miałem na początku to kk jakaś bajka. Przebiło to moją najmocniejszą fazę na mefie.
SAA (sterydy anaboliczne) nazywasz "innymi suplami"? :old: pomijam już kwestie związane z ciśnieniem, sprawami kardiologicznymi itd... ale... nie czynisz najrozsądniej waląc ketony na cyklu SAA.....d4rqu pisze:- Biore teraz leki zapisane od lekarza: Bupropion, Piracetam i inne; oprocz tego suple dianabol, test enan (...)
Nie z kolegą, lol ;p Ja mefedron brałem 2,5 roku i nawet za czasów jak był legalny nie poklepał mnie tak mocno jak to 3mmc teraz (to tak jebneło że przestałem ogarniać, co mi się np. po 4mecu nigdy nie zdarzyło). Bupropion jak go sam biorę to prawie nic nie czuje, żadnej poprawy nastroju - jedyny plus to w robocie lepiej się mogę skoncentrować i nie śpię w ciągu dnia. Ketony czy fete biorę bardzo rzadko, więc nie powinno to kolidować z saa. Ciśnienie rzeczywiście podniosło się, mam obecnie normalnie ok. +140/90. Dodając do tego fete zdarzało mi się podchodzić pod ~200/100. Czekam z niecierpliwością na kolejną próbę i do tej pory nie mogę zrozumieć jak mogłem przez rok czasu jebać tego głupiego 4meca który zupełnie na mnie nie działał - tak jak feta. No ale ten 3mmc to jest wymiatacz ;p
---------------------------------------------------------------------
flashback2 pisze:bupropion - hahahahahahah masz winowajce nr1 ;)
winowajca nr2 to sterydy anaboliczne ktore swoim dzialaniem ,wypierdalaja Twojego EGO na poziom orbity :D
ps. polacz to wszystko ze soba i pomysl ,czy naprawde moglo to miec wplyw :D
ps2. poczytaj o Bupropionie ;)
d4rqu pisze:Panowie zamówiłem 3-mmc chyba 4 raz, ale tak jak mnie za ostatnim razem poklepał to nawet mefedron sprzed delegala tak nie klepał.
Grube kryształki, na pierwszy raz poszedł sniff 300mg i niestety krew z lewej dziurki (za słabo rozdrobniłem) ;p
- po 5-10min jakby pierwsze działanie, jest przyjemnie.
- potem najlepszy sex w moim zyciu
- w trakcie dociągnałem z 300-400mg, to był lekki błąd po 30-40min przestałem ogarniać ale i tak było fajnie
- potem niepotrzebne dociąganie i wchodzi troche schizowa faza.
Niestety zepsułem pod koniec za dużymi dawkami, ale to co miałem na początku to kk jakaś bajka. Przebiło to moją najmocniejszą fazę na mefie.
Dziwne, że towar klepał mnie cały czas przez 14-16h brania - poprzednie 3mmc działały tylko pierwsze godziny
//
Dlaczego tak mocno poklepało?
- Możliwe, że tu zadziałała duża przerwa od ketonów (2 miesiące - chyba najdłuższa w ostatnim czasie)
- Towar był mieszany z czym innym, np. mefem
- Biore teraz leki zapisane od lekarza: Bupropion, Piracetam i inne; oprocz tego suple dianabol, test enan - (może te środki miały wpływ i podbiły fazę?)
Za tydzień albo dwa ponowie próbę na tym towarze zobaczymy czy znów będę miał fazę życia ;p pzd all
Czy kruszenie kryształu ma jakikolwiek wpływ na działanie substancji?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?