Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Właśnie nie na pusty żołądek, Tramal, w odróżnieniu od innych opio, dużo lepiej działa po jedzeniu.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1931 / 318 / 0
up, z kodeiną i DHC jest to samo.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Niekoniecznie na pusty żołądek.Po posiłku mniej podrażni bebechy, ale dłużej będzie się wkręcał.Trzeba jeść,bo inaczej głód spierdoli ci fazę
  • 236 / 17 / 0
Przez chwilę czasu podkradałam tramadol matce. Piękne uczucie pływania do muzyki, spokój, błogość. Przyjemniej od kodeiny, ale z drugiej strony koda mnie dłużej trzymała.
Zastanawia mnie czy matka wie o rekreacyjnym działaniu leku
  • 1 / / 0
Mam na stanie tramadol w kroplach. Kusi mnie degustacja więc wdzięczna będę za rady czy nakreślenie czego mogę się spodziewać.
  • 293 / 41 / 0
Za pierwszym razem działania możesz nie poczuć , lub może być ono negatywne (nudności , zawroty głowy).
Debiut z tramadolem mało komu się podoba. Taki urok tej substancji.
Zalecam trzymanie się pierwotnie ustalonej dawki. Przy kroplach bardzo kusi dolewanie sobie więcej i więcej co chwilę, co jest niebezpiecznym zabiegiem.
Podstawowe how to :
- nie bierz tramadolu na pusty żołądek
- nie bierz tramadolu gdy jesteś zmęczona
- zabezpiecz się diazepamem lub klonem
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Ja trama prawie zawsze biorę po posiłku około 1h później . Zawsze biorę retardy bo dłużej działają , ale to nie prawda ze głód zbija fazę bo po trampku nie chce się jeść tak samo jak po kodzie
  • 519 / 47 / 0
Głód zbija fazę. Jak się jest głodnym, to nie można cieszyć się fazą bo człowiek głodny to wkurwiony. Ja po trampku mam większy apetyt niż na sucho.
  • 16 / 2 / 0
^wycięto cytat - polymerase

Nigdy w życiu po trampku nie byłem bardziej głodny , Wgl jedzenie to wtedy wstręt dla mnie , chociaż na codzień jestem kucharzem . Fazy u mnie nie zbija bo po tramalku nigdy głodny nie jestem .
  • 519 / 47 / 0
Ja po trampku mam gastro. Zresztą jeść trzeba.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.