Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 259 / 4 / 0
2 browary i jakieś z 9,5 mg + 2 browary, wiem głupota, ale czuję, że jest fajnie, bo zajebiscie to by było przesadzone.
Mam wrażenie, że wszystko ogarniam, lepeij mi się pisze, komunikatywność jest OK! :) w pracy będę ogarniał na luzie, tym bardziej po nocce, ale jutro nic, a nic nie wezme, obiecuję!
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2013 przez 8Ball, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 240 / 4 / 0
Ciekawe czy będziesz tą fazę całkowicie pamiętał ze szczegółami. Ja raczej preferuje więcej benzo i mniej browarów, niż mniej benzo i więcej browarów
  • 2714 / 512 / 0
Ile wrzucić mg diazepamu, żeby zadziałał przeciw lękom i fobiom społecznym? Nie są jakieś specjalnie duże, ale bardzo by mi pomógł. Tolerancja na benzodiazepiny zerowa. A, no i muszę normalnie funkcjonować w pracy, przy tym myśleć trochę, bo pracuję przy komputerze, oraz często kontaktuję się z ludźmi.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 240 / 4 / 0
Nawet jak wrzucisz 30mg diazepamu jednorazowo to po godzince będziesz mógł normalnie funkcjonować, tak działa diazepam... Chłopie, pytasz o dawkę leczniczą na hypciu? Tutaj chyba raczej pyta się o dawki rekreacyjne. Masz ulotkę Relanium? Cytuję: Stany lękowe - 2mg do 10mg - 2 do 4 razy na dobę. Druga sprawa, ten diazepam masz z recepty czy z czarnego rynku? Jak przepisał Ci to jakiś psychiatra to sam powinien ustalić dawkowanie. Trzecia sprawa: jeżeli faktycznie masz fobie społeczne i napady lęku i nie byłeś u psychiatry, to po prostu do niego pójdź... Ewentualnie sam ustal dawkę: zarzuć 5mg i zobacz czy pomaga, czy przez cały dzień lęki odpłynęły. Jak nie, to bierz więcej, a jak chodzisz po ścianach i nic nie kontaktujesz, to bierz mniej...
Stany lękowe i fobie społeczne nie biorą się znikąd, ja jakbym spostrzegł że coś takiego się dzieję, od razu goniłbym do odpowiedniego lekarza.
  • 640 / 6 / 0
nord pisze:
Mała tabletka koloru wyblakło-zółtawego.
No i się rozpuszcza łatwo zawsze mnie to denerwowało ale ma dobre plusy bo się wchłania już przez grdykę.
  • 240 / 4 / 0
Dlatego ja zawsze rozgniatam te tabletki na kompletny pył na kawałku papieru i "przenoszę palcem na język" lub, jak ktoś woli, wylizuję (...) je i zapijam browarkiem, wtedy najlepiej działają i praktycznie od razu.
  • 1488 / 21 / 0
UltraViolence pisze:
Ile wrzucić mg diazepamu, żeby zadziałał przeciw lękom i fobiom społecznym? Nie są jakieś specjalnie duże, ale bardzo by mi pomógł. Tolerancja na benzodiazepiny zerowa. A, no i muszę normalnie funkcjonować w pracy, przy tym myśleć trochę, bo pracuję przy komputerze, oraz często kontaktuję się z ludźmi.
Niszczą mnie tego typu pytania. Możesz wrzucić 2 mg, a możesz także 50 mg.
Kolega wyżej już to doskonale wyjaśnił: po prostu przeczytaj ulotkę. No kurwa, nie mogę zrozumieć ludzi, którzy rzeczywiście potrzebują ulgi w jakiejś dolegliwości, mają już nawet w rękach lek, a nie chce im się nawet przeczytać świstka papieru dołączonego do opakowania.
:wall:
  • 240 / 4 / 0
Owszem, można pytać o radę, pytać o zdanie, o informację, konsultować. Ale żeby zadawać takie pytania... "Kupiłem chleb, kupiłem masło, ile masła rozsmarować żeby było smaczne?". Tutaj pytamy o rzeczy których nie ma w ulotkach i których nie powie Ci lekarz, oraz konsultujemy to co jest w ulotkach i to co mówią lekarze.
  • 1709 / 11 / 0
UltraViolence pisze:
Diazepam nie jest stricte przeciwlękową benzodiazepiną, spróbuj bromazepamu, alprazolamu lub lorazepamu.
  • 606 / 8 / 0
może mi jakiś brytyjski lekoman pomóc w sprawie Valium?

Mam kilka tabletek 10mg w tej standardowej fiolce. Była otwarta jakiś czas temu, pewnie koło miesiąca, opakowanie jest oryginale. Mimo że stało w cieniu jest gorzkie i słabo się rozpuszcza pod językiem. Działa normalnie, może trochę słabiej

To norma, czy coś jest z nimi nie tak? Zdziwiło mnie że diazepam jest gorzki, amerykański jest jak nasz
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.