Co się tyczy zastosowania paracetamolu - możesz zrobić sobie foremkę i produkować "własny" APAP : ) Nie wiem tylko, jaką datę przydatności do spożycia powinieneś ustalić. Kota zostaw w spokoju : )
jak wiadomo zwiazek ten uniemozliwia poprawna reakcje np metkata z cirrusa czy sudafedu
odkad jem tjokodyn czuje jakby mocniej kode
jak filtrowalem antka to pozostawala lepka kulka parasyfu ale sadze ze "lepkosc i konsystencja plasteliny" to wina powidonu i bog wie ile kodeiny tam zostalo
-Suflagówno które rozpuszcza żołądek(tak można umrzeć od wrzodów jedna na forum przez nie zmarła) zwiększa wchłanialność kodeiny
-Paracetamol/skład tabletki po prostu na filtrze zostaje 1/4 kody bo tak i tyle za dużo by to analizować, nie wiem jak to naprawić
-Paracetamol obciąża wątrobę i ta próbuje przetrwać zamiast przerabiać kodę pół żartem pół serio
@F10 a thio cie klepie? Ale wiesz o tym, że kodeina zaczyna klepać dopiero po 6-7 razach(u mnie tak było) bo wątroba nie umie od dziecka od razu metabolizować jej na to co potrzeba i dopiero się nauczyć musi. Poza tym nie każdy posiada enzymy które ją trawią u iluś procent ludzi w ogóle nie działa.
czosnkiem, sodą , grejpfrutem , neuroleptykami , benzodiazepinami, etanolem ;-)
pol zartem pol serio..
cala ta otoczka powoduje juz pewną faze idealne dla politoksykomana ktory jest swieżo po odstawce stimow hehe
-500mg paracetamolu
-30mg fosforanu kodeiny półwodny
Zastanawiam się czy mogę zrobić ekstrakcję tak samo jak w przypadku Antka? W końcu skład jest podobny, ale jednak wolałabym się upewnić :)
xona pisze:W moje posiadanie wpadł lek o nazwie Citodon500, który zawiera
-500mg paracetamolu
-30mg fosforanu kodeiny półwodny
Zastanawiam się czy mogę zrobić ekstrakcję tak samo jak w przypadku Antka? W końcu skład jest podobny, ale jednak wolałabym się upewnić :)
tur3k pisze:Zawsze jak robię ekstrakcję z Antka to mam schizę, że duża część substancji idzie się jebać bo źle robię wszystko :nuts: A początki z kodą zaczynałem właśnie od Antka, tak przez 2 lata to leciało więc skill jest. Kiedyś roztwór wychodził mi przezroczysty, teraz ze względu na mniej 'gęstą' szmatkę bardziej mleczny, więc trochę wypełniaczy się przedostaje, ale chuj w to. Długo mieszacie jebany pył przed filtracją ? Ja daję wodę z kranu, bo z Antkiem zawsze wychodzi spontan, jak np nie ma thio.
Pewnie pierdolę od rzeczy, ale zjazd większy niż kac morderca i 2h snu robią swoje.
Dzieje się coś dziwnego, od miesięcy robię ekstrakcję tak samo, z użyciem tej samej waty i tego samego ręcznika (używam lejka), no i oczywiście zimnej wody.
Dziś, mimo dwukrotnej filtracji, roztwór wyszedł mętny. A zawsze wychodził klarowny, codziennie robię tak samo... Co się dzieje?
PS. może to wina waty, ostatnio kupiłam tę samą ale jednak może jej jakość się zmieniła...
Wypełniaczy znaczy parasyfu i reszty. Mleczy kolor świadczy, że dostało się trochę więcej tego syfu. Miłych ekstrakcji. Bele
Do rzeczy:
1) paracetamol po rozpuszczeniu się w wodzie jest przezroczysty, wrzućcie sobie musującego tabsa Efferalgan do wody i odczekajcie aż się wszystko wymusuje. Jeśli jeszcze nie zgadliście - białego koloru tam nie uświadczycie, za to gorzki smak jak najbardziej. Mleczny kolor po extrakcji Antoniego pochodzi od wypełniaczy/stabilizatorów i całego innego szajsu, który opio-ćpunowi jest potrzebny jak peak po bieluniu w drodze do apteki
2) ze względu na bąbelkowość np Efferalganu Codeine (czy innych musujących tabletek zawierających kodę + parasyf) bardzo średnio nadają się do ekstrakcji (także na emigracji). Jak macie wątrobę z tytanu to możecie wpierdalać całe i jebać system (oraz społeczniaków :old:), jednak to już na własną odpowiedzialność - tak czy owak odradzam ładowania w siebie takich ilości paragówna bez regularnego monitorowania chociażby AspAT i ALAT. Mnie się trafił taki egzemplarz, ale żeby nie było tak kolorowo jak po kolorach to mam zjebaną mózgownicę. Coś za coś jak to się mawia, choć przypominają mi się słowa pilleatera 'oko za oko, ząb za ząb, ale czemu dupa za pieniądze ? :nuts: ' ;]
W zwiazku z duza iloscia paracetamolu, martwie się, czy moglo sie tego bardzo duzo przedostac do roztworu mimo,ze byl prawie idealnie klarowny? Nigdy nie filtrowalem przez material.
Woda była zimna cały czas, nie przekroczyła 20 stopni, ale jednak mam obawy.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.