Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 21 / 0
london5 pisze:
Zrobimy Hajpowy Projekt X,
Miasto jest małe, ale dragów dużo.
Lepiej się zastanówcie, bo mogę niedługo brać co innego i się rozmyślić.
A meth macie tam?
  • 863 / 123 / 5
Kanalizacje, wentylacje, ogrzewanie ( trza dopłacać ) - WSZYSTKO KURWA JEST W HOLANDJI ! Prócz meth
[ external image ]
  • 7 / / 0
06 października 2017TiJaz pisze:
Kanalizacje, wentylacje, ogrzewanie ( trza dopłacać ) - WSZYSTKO KURWA JEST W HOLANDJI ! Prócz meth
Jak nie ma jak jest :-D
  • 3276 / 933 / 5
06 października 2017cebex pisze:
Kurcze jak jest z dostepem do GBL? Moze ktos uderzyc na priv? Odwdziecze sie :)
Nie wiem nic i GBL, ale GHB łatwo dostępne
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 5985 / 1237 / 43
GBL legal. Ale nie chcą wysyłać, przynajmniej ja miałem problemy z zakupem.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 3 / 0
06 października 2017TiJaz pisze:
Po chuj ci meth,oni majka swoa zajebiastą jawajska kokaine hodowana od dwóch wieków...Wszytko jest w dokumencie

" Holenderska Fabryka kokainy (2007)
Dutch Cocaine Factory"

http://www.filmweb.pl/film/Holenderska+ ... 007-478359
  • 3497 / 742 / 9
Jak usłyszeli taki chamski ryj polski pewnie ze szczątkową angielszczyzną. [emoji12] Mnie się kiedyś kierownik stamtąd pytał czy prowadzę "byznys", ja mówię, że nie "prajwet person" to odmówił sprzedaży. Widocznie nie chcą robić interesów z nieogarniętymi ludźmi.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 3 / 0
Oni tam mają wyjebane debil czy nie debil banknoty sie liczą
  • 3497 / 742 / 9
Mowie o sklepie tym europa. Dzwoniłem tam w sprawie hurtu niegdyś. Laska która odebrała miała najpiękniejszy głos na świecie, no ale oczywiście musiałem pytać dalej kierownika. Pytał właśnie czy chce to na firme.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 81 / 0
^ bo ten "europa"to chyba tylko dla firm pchają.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.