Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 760 / 68 / 0
moje gratulacje ....
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1533 / 196 / 0
19 maj , ogarnałem się : ) w tygodniu po pracy 2 piwa i joint w weekend 3 jointy i 5-6 piw :)

tendencja spadkowa

jutro dzien musi byc full ogar
  • 8103 / 907 / 0
Duzo snu, ale to na prawde duzo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1545 / 1586 / 0
05 maja 2018Brutalny pisze:
no i jest spoko mamy 5 maj i wypilem tylko z 30 piw przed 5 dni , luzno
30 piw przez 5 dni ? 8-( bo zaczne myslec, ze nie jestem alkoholiczka :moody:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
28 maja 2018Ankaaa pisze:
05 maja 2018Brutalny pisze:
no i jest spoko mamy 5 maj i wypilem tylko z 30 piw przed 5 dni , luzno
30 piw przez 5 dni ? 8-( bo zaczne myslec, ze nie jestem alkoholiczka :moody:
ja nie klinuje nigdy , jak o 16 np nie moge już usiedziec bo psycha ciora to wale piwo XD a potem leci dalej ale na kacu nie więcej niż 4 , bo potem juz zasypiam , jestem spokojny i kolejny dzien jest normalny , wódki itd nie pije raczej , tylko piwa .. także mój akololizm ( jak można to tak nazwać ) jest do ogarnięcia
  • 1545 / 1586 / 0
@Brutalny

nigdy nie klinujesz ale na kacu wypijasz 4 piwa ? :*)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
29 maja 2018Ankaaa pisze:
@Brutalny

nigdy nie klinujesz ale na kacu wypijasz 4 piwa ? :*)
ale wstaje o 8 rano a piwa pije o 16 :d więc to chyba już nie klin :cool:
  • 1545 / 1586 / 0
@Brutalny

no tak, zaden to klin, przeciez picie alko od godziny 16 juz sie nie liczy, nawet jak by to byla skrzynka wodki %-D
  • 1533 / 196 / 0
idąć tym tropem rozumiowania kliniuje od paru lat :D

jak pochleje rano ogarniam się , funkconuje normalnie a dopiero 16-17-18 ide na piwo xD
  • 1533 / 196 / 0
a dziś po 4 piwkach naszła człowieka ochota na drinka 'sheridan' z mlekiem oż jak to wchodzi , zajbiste
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.