nie jestem ogólnie wielkim fanem opio, dużo nie próbowałem, ale oxy jest spoko, a koda z prometh zajebista, świetny czill, wystarczy spokojnie 150 mg kody w tym miksie, ja biorę syrop thiocodin, wsypuję pokruszone 75 mg promki, cukierki twarde do smaku, żeby ten syrop nie był taki chujowy, później troszeczkę syropu malinowego etc do rozcieńczania z wodą, lód, cola dla zbicia sulfo i mamy zajebistą szklankę mocno kopiącej kodeiny
email: 853156@protonmail.com
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Kawa jest przydatne kiedy przesadzisz z depresantami, w momencie w którym czujesz, że Twój oddech się spłyca to warto wtedy wypić bardzo mocną kawę, otworzyć okno i starać się utrzymać pozycję stojącą.
Za to przed kodą proponuję Ci wypić zieloną herbatę parzoną mniej niż 2 minuty. Co prawda nie pobudza ona w takim wymiarze jak kawa, ale za to działa dużo dłużej.
zielonej herbatki neistety nie mam, ale piję podczas kody zwykła herbatę, chociaż najlepsze są pobudzające pracę żołądka i jelit
email: 853156@protonmail.com
Z podbijaczy u mnie działała jeszcze hydroksyzyna, też łatwo dostępna. Natomiast pregabalinę tak średnio bym poleciała, albo raczej - tylko w małych dawkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.