Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3497 / 740 / 9
Mówisz o demetylazie, która chyba zachodzi na wstępnym etapie trawienia? Bo jeśli o cytochromie P450 to jest inna bajka trochę bo on odpowiada za utlenianie i dekompozycję substancji.

Trochę mała dawka. Ja się obecnie (5-dzień bez opio) ugrzeję dobrze 60 mg oxy (tj. 120 mg majki = 1200 mg kodeiny). Ale chyba wezmę 40 mg po tygodniu albo jak dam radę dwóch.

koda jest lekka ale brana od święta czyni cuda. Obecnie sulfogwajakol stanowi dla mnie skuteczny straszak (da się to jeść niby %-D) jak w denaturacie acetonium denatonium.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 27 / / 0
Hej. Jestem nowy w zażywaniu kodeiny w postaci syropu Thiocodin. Chciałem zapytać czy to normalne, że ma się po tym więcej energii i nie jest się tak mocno sennym pod wieczór jak normalnie to bywa ?
  • 867 / 253 / 0
Ja kody często nie wrzucam, ale mam czasem bekę z dialogów w aptece %-D

-Thiocodin poproszę
-dobrze, a ma być takie mniejsze opakowanie czy większe?
-hmm 🤔... a wie Pani co, w suuumie niech będzie to większe
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 72 / 4 / 0
08 marca 2021Arabella841 pisze:

-Thiocodin poproszę
- a które się bardziej opłaca? pewnie to większe. no to większe poproszę %-D
  • 231 / 42 / 0
Czy ktoś brał Antidol (oczywiście po ekstrakcji) dożylnie ?
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 5 / 0
@Ratnehap Nurofen to tak, po ekstrakcji. Nic mu się nie stało, strzał robił z strzykawki 20ml... No ale to heroiniarz ale akurat był po detoxie.
  • 867 / 253 / 0
09 marca 2021Ratnehap pisze:
Nawet jest o tym oddzielny wątek na hajpie
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1667 / 305 / 0
08 marca 2021Arabella841 pisze:

-Thiocodin poproszę
Wiesz, że już trzeba zbastować z kodą, jak wchodząc do paru różnych aptek od razu wyjmują Thiocodin %-D Czasem też było sakramentalne "to, co zwykle?" "tak, na wynos poproszę" :zombie:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 102 / 17 / 0
09 marca 2021Ratnehap pisze:
kodeina-podanie-ylne-t12436.html jest tu ten wątek.
  • 231 / 42 / 0
Dzięki bardzo, już patrzę. %-D
Uwaga! Użytkownik Ratnehap jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.