Trochę mała dawka. Ja się obecnie (5-dzień bez opio) ugrzeję dobrze 60 mg oxy (tj. 120 mg majki = 1200 mg kodeiny). Ale chyba wezmę 40 mg po tygodniu albo jak dam radę dwóch.
koda jest lekka ale brana od święta czyni cuda. Obecnie sulfogwajakol stanowi dla mnie skuteczny straszak (da się to jeść niby
-Thiocodin poproszę
-dobrze, a ma być takie mniejsze opakowanie czy większe?
-hmm
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
08 marca 2021Arabella841 pisze: Ja kody często nie wrzucam, ale mam czasem bekę z dialogów w aptece![]()
-Thiocodin poproszę
-hmm... a wie Pani co, w suuumie niech będzie to większe
09 marca 2021Ratnehap pisze: Czy ktoś brał Antidol (oczywiście po ekstrakcji) dożylnie ?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
08 marca 2021Arabella841 pisze: Ja kody często nie wrzucam, ale mam czasem bekę z dialogów w aptece![]()
-Thiocodin poproszę
-hmm... a wie Pani co, w suuumie niech będzie to większe
09 marca 2021Ratnehap pisze: Czy ktoś brał Antidol (oczywiście po ekstrakcji) dożylnie ?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.