09 listopada 2020raiN33 pisze: Siema znów. Chciałbym wziąć hydroksyzyne przed jaraniem i wyzbyć się wszystkich negatywów (lek, strach, sprawdzanie pulsu etc), a zastąpić je przyjemnym relaksem. Tylko jeżeli ja wezmę, to efekty psychodeliczne tez znikną całkowicie? Nie będzie żadnego śmiechu itd?
BTW Czy hydroksyzyna odnajduje się w miksie z kodą tak dobrze jak prometazyna? Czy lepiej sobie odpuścić i wypić kodę solo?
27 listopada 2020YoungestFlexer pisze: To normalne, ze po 1 tabletce 25mg położyło mnie spać na 14 godzin? Wybudziłem się tylko raz żeby coś zjeść i się napić na szybko. Jak tu czytam ze ludzie potrafią blister opierdolic i narzekają ze nie pomaga usnąć to xD
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
bralem to kiedyś ale malo razy, od tygodnia biorę dawki do 200 mg na dobę, uspokaja mnie łagodnie nie wchodzi na głowę, a jak chce się iść spać to 100mg pól godziny przed snem i jest antyhimistaminą pomaga niektórym przetrwać drapanie po DXM :D
18 listopada 2020KannaKanna pisze: BTW Czy hydroksyzyna odnajduje się w miksie z kodą tak dobrze jak prometazyna? Czy lepiej sobie odpuścić i wypić kodę solo?
Jeszcze jakieś 2 tyg temu leciałem na dawce 75mg/doba, dziś jestem już na 250mg :D bardzo szybko tolerka na nią rośnie
jak ją brałem doraźnie to 50 mg na mocne nerwy, jak nie miałem kwetiapiny to 100mg pomagało zasnąć waga była wtedy 103 kg
UhrmacherZdzislaw chłopie ja 5 dnia jazdy po fecie to myslalem że ochujeje, znalazlem 3 mg neurolu i od razu pomogło, innym razem mój dawny dil gość 63 lata, do ktorego szedlem i chyba 4 dni nie spałem, na klatce w psychoze wpadłem, wyszli jego koledzy z wyższych pięter i chcieli mnie napierdalać (chyba) spokojnie zacząlem z nimi rozmawiać mówiąc że nie mam złych zamariarów poprosiłem dila by jego żona, ostro szurnięta dala mi rolki, dał mi 4 rolki, kolesie mnie grzecznie wyprowadzili i powiedzieli przyjdź tu nastepnego dnia:D
07 grudnia 2020Politoksymann pisze: Według wikipedii bierze się do 100mg/doba a gdzieś indziej wyczytałem że 2 mg/1 kg masy ciała
bralem to kiedyś ale malo razy, od tygodnia biorę dawki do 200 mg na dobę, uspokaja mnie łagodnie nie wchodzi na głowę, a jak chce się iść spać to 100mg pól godziny przed snem i jest antyhimistaminą pomaga niektórym przetrwać drapanie po DXM :D
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.