Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Typowo nasenne to midazolam, nie ma amnezji ma duza moc ale raczej ciężkie do wyrwania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
20 lipca 2018wnc1964 pisze: eć
Zmniejsz ten halo do 50mg narazie dawka maks. halo to 300 mg co 4 tyg, przeważnie jednak jest dawka 50 mg co 4 tyg to w ciężkich psychozach schizofrenicznych.
Moja propozycja jest inna zmieniłbyś halo na kwetiaminę jest to nowoczesny sedatywny neuroleptyk , sajdy ma sto razy mniejsze większe dawki niż 300mg ./400mg max są nie efektywne jeśli nie chorujesz na schizofrenię.
Będę brał tyle ile psychiatra zlecila czyli 50 mg co 10dni
No nie mam shiz tylko dwubiegunowke
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
22 lipca 2018Baltimore pisze: Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
22 lipca 2018Baltimore pisze:
Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
Receptę Ci przepisać?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.