Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Typowo nasenne to midazolam, nie ma amnezji ma duza moc ale raczej ciężkie do wyrwania.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
20 lipca 2018wnc1964 pisze: eć
Zmniejsz ten halo do 50mg narazie dawka maks. halo to 300 mg co 4 tyg, przeważnie jednak jest dawka 50 mg co 4 tyg to w ciężkich psychozach schizofrenicznych.
Moja propozycja jest inna zmieniłbyś halo na kwetiaminę jest to nowoczesny sedatywny neuroleptyk , sajdy ma sto razy mniejsze większe dawki niż 300mg ./400mg max są nie efektywne jeśli nie chorujesz na schizofrenię.
Będę brał tyle ile psychiatra zlecila czyli 50 mg co 10dni
No nie mam shiz tylko dwubiegunowke
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
22 lipca 2018Baltimore pisze: Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
22 lipca 2018Baltimore pisze:
Chcę zmniejszyć napięcie, nerwowość, impulsywność. Nie ćpam.
Receptę Ci przepisać?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.