Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 101 / 26 / 0
P.O. też nie ma sensu, bo przy dobrych wiatrach przyjmujesz maks 1/3 dawki morfiny walonej w kabel. takie 400mg kodeiny doustnie = 60 mg morfiny doustnie = 20 mg morfiny dożylnie / domięśniowo / podskórnie.

Oczywiście rozumiem, że nie chcesz przerabiać tabsów na podanie dożylne. Ja morfinę z ampułki walnąłem bez wachania, a przy tabletkach boję się że bym coś spierdolił. Chociaż z drugiej strony są sterylne filtry strzykawkowe, więc może po prostu nie chcę przekraczać jakiejś granicy, do tej pory wszystko co jebałem w kabel wcześniej było w ampułce (w zasadzie tylko tramal - nie polecam dożylnie, jak przypierdoliłem 200mg dożylnie to aż poczułem gorycz na języku, nie było to fajne, zrozumiałem czemu piguła na oddziale daje Ci tyle samo w worku z roztworem NaCl z którego kapie przez 15 minut; no i morfinę - a tutaj nie będę mówił że polecam, każdy ma swój rozum - mam nadzieję).

morfina to takie narkotyki, o które nic nie robiłem. Miło się ćpało, chociaż może powinienem poczekać, aż mi tolerka zejdzie. Jednak jak człowiek wali 1g DHC i 1.5g Tramalu dziennie, a po wyzerowaniu bierze oksy a za 2 dni wali morfinę z ampułki, to jest jak jest. Staram się patrzeć na pozytywy - i tak zużywałem całą ampułkę w 24h więc nie musiałem się jebać z odparowywaniem lub sterylnością jednorazowej fiolki przez kilka dni w lodówce :P. No i faza była przednia. Myślę, że jakbym miał dojście w PL do ampułek to jeszcze bym przypierdolił. Ale to biały kruk przynajmniej dla mnie. Zresztą miałem nie brać opio, ale to wszystko przez 2C-B i MDMA które brałem ostatnie 2 dni %-D. kodeiny ani Tramalu raczej nie wezmę, bo i tak mam tolerancję, że z antidolem to nawet by mi się nie chciało tego załatwiać, przesączać itd., a tramal to chuj - lubię go bo jest mocny (bez tolerki) i łatwo dostępny, ale nie chce sobie jebać przy serotoninie już dalej.

morfina w ampułkach raczej mi nie grozi stety / niestety.
Uwaga! Użytkownik klejzgoryla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 8 / 0
Siema przychodzę z dwoma pytaniami:

1. Czy przeżyje 150mg iv majki jeśli wcześniej brałem najwięcej 100mg (w sobotę) + 2 mocne piwa i były delikatne problemy z oddychaniem, ale nie jakieś niesamowite po prostu czasem zapomniałem o oddechu, ale po bodajze 200/400mg kofeiny się naprawiło, ważę ~95kg i nie jestem w ciągu

2. Jaka dawka(iv) dla dziewczyny 68 kg która ostatni raz brała morfinę rok temu ale niezbyt dużo i raczej tolerka jest na poziomie zerowym
  • 1100 / 273 / 0
21 czerwca 2020politomax__ pisze:
jest w ogóle sens zażywać morfinę donosowo? lepiej się wchłania niż p.o., szybsze wejście, jakis spoko rush?
Morphine administered nasally to humans as a simple solution is only absorbed to a limited degree, with a bioavailability of the order of 10% compared with intravenous administration.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 69 / 0
Czy 1 tabs MST200 da jakąkolwiek banie czy trzeba tego zjeść więcej?
  • 161 / 8 / 0
@szakalcpak
da, zgaduje, że to Twój pierwszy raz z majką więc najlepiej jej nie próbuj, a jeśli już musisz to zacznij od 1/4 tabletki(oczywiście mowa o podaniu p.o), iv to tak z 10mg bym zaczynał
  • 402 / 69 / 0
Jeszcze nie mam a chce kupić i jedną przetestować.
Paczkę oxy opracowałem i się nie wjebałem.
  • 416 / 58 / 0
Mam pilną sprawę. mój przyjaciel chce sobie coś zrobić i planuje wjebać caly blister majki 200 na raz oczywiscie gryząc. byl kiedys w ciągu tramal oksy max 80 mg oksow/x1. teraz byl 2 mies czysty. czy juz bedzie po nim, czy bedzie dalo sie go odratować? przepraszam jezeli zly temat, w tym przypadku prosze o jego przeniesienie
  • 48 / 8 / 0
Niech nawet nie próbuje, chyba se jest kamikaze xDwaliłem majke iv jak i donosowo i 100mg Majki w nos robiło mnie bardzo dobrze
  • 161 / 8 / 0
@dgnted
nie przeżyje tego
  • 1100 / 273 / 0
@dgnted rób raban, niech go zamkną w psychiatryku, bo nawet dwie to może być za dużo
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.