Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Oczywiście rozumiem, że nie chcesz przerabiać tabsów na podanie dożylne. Ja morfinę z ampułki walnąłem bez wachania, a przy tabletkach boję się że bym coś spierdolił. Chociaż z drugiej strony są sterylne filtry strzykawkowe, więc może po prostu nie chcę przekraczać jakiejś granicy, do tej pory wszystko co jebałem w kabel wcześniej było w ampułce (w zasadzie tylko tramal - nie polecam dożylnie, jak przypierdoliłem 200mg dożylnie to aż poczułem gorycz na języku, nie było to fajne, zrozumiałem czemu piguła na oddziale daje Ci tyle samo w worku z roztworem NaCl z którego kapie przez 15 minut; no i morfinę - a tutaj nie będę mówił że polecam, każdy ma swój rozum - mam nadzieję).
morfina to takie narkotyki, o które nic nie robiłem. Miło się ćpało, chociaż może powinienem poczekać, aż mi tolerka zejdzie. Jednak jak człowiek wali 1g DHC i 1.5g Tramalu dziennie, a po wyzerowaniu bierze oksy a za 2 dni wali morfinę z ampułki, to jest jak jest. Staram się patrzeć na pozytywy - i tak zużywałem całą ampułkę w 24h więc nie musiałem się jebać z odparowywaniem lub sterylnością jednorazowej fiolki przez kilka dni w lodówce :P. No i faza była przednia. Myślę, że jakbym miał dojście w PL do ampułek to jeszcze bym przypierdolił. Ale to biały kruk przynajmniej dla mnie. Zresztą miałem nie brać opio, ale to wszystko przez 2C-B i MDMA które brałem ostatnie 2 dni
morfina w ampułkach raczej mi nie grozi stety / niestety.
1. Czy przeżyje 150mg iv majki jeśli wcześniej brałem najwięcej 100mg (w sobotę) + 2 mocne piwa i były delikatne problemy z oddychaniem, ale nie jakieś niesamowite po prostu czasem zapomniałem o oddechu, ale po bodajze 200/400mg kofeiny się naprawiło, ważę ~95kg i nie jestem w ciągu
2. Jaka dawka(iv) dla dziewczyny 68 kg która ostatni raz brała morfinę rok temu ale niezbyt dużo i raczej tolerka jest na poziomie zerowym
21 czerwca 2020politomax__ pisze: jest w ogóle sens zażywać morfinę donosowo? lepiej się wchłania niż p.o., szybsze wejście, jakis spoko rush?
da, zgaduje, że to Twój pierwszy raz z majką więc najlepiej jej nie próbuj, a jeśli już musisz to zacznij od 1/4 tabletki(oczywiście mowa o podaniu p.o), iv to tak z 10mg bym zaczynał
Paczkę oxy opracowałem i się nie wjebałem.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.