Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 549 / 179 / 0
@Anabolik A to zależy, jakiego helu, jak jakiś hujowy z dupy araba, to nie, dziękuję, w ogóle mnie jakoś nie ciągnie zbytnio do helu. Akurat wtedy co wzięłam te 10 paczek, to czekałam na MST i przez kilka kolejnych dni nie brałam nic, bo mi właśnie było szkoda kasy.

Poza tym wolę się zgrzać słabiej i pamiętać to, niż zgrzać się tak, żeby zasnąć i obudzić się z bólem głowy 12 godzin później.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 1305 / 162 / 0
Dla mnie kodeina jest spoko dopuki starczy max 30zl żeby jakoś dzień przeżyć czyli te 450-480mg jak więcej to wolę inne rzeczy już ogarnąć
Dlatego mnie zdziwiło że ktoś może ponad stówkę dać za kode
No ja właśnie wolę hel i.v przy morfinie mam jakieś lęki na wjeździe że zejdę przez histaminę przy kodeinie jest też to ale namiastka %-D
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
oczywiście jak ktos zarabia 10tysięcy i więcej to może sobie na takie coś pozwolić. takich osob jest jednak bardzo niewiele, a już zwłaszcza wśrod narkomanów. szczególnie, że typowa osoba biorąca kodeinę ma 16-25lat i najczęściej jest na utrzymaniu rodziców.
czy ma to sens? moim zdaniem najmniejszego, skoro za 250zl mozna kupic całe pudełko DHC.
na Twoje komentarze patrzę z przymrużeniem oka bo wielokrotnie ściemniałaś z dawkami i czasem zażywania, ale nieważne.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2021 przez lol, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 867 / 253 / 0
Sęk w tym, że wcale nie trzeba się zatruć paracetamolem, żeby szkodził on dla organizmu. Jakiś czas temu była o tym rozmowa w tym wątku. Można przyjąć za dużo para, ale nie doprowadzić do zatrucia. A przy regularnym zarzucaniu robi się sobie dużą krzywdę i człowiek może nawet o tym nie wiedzieć. Objawy też mogą pojawić się po latach i wtedy nagle wyłażą wszystkie konsekwencje zdrowotne. Wielu latach.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 3901 / 563 / 0
masz rację regularne ekstrakcje z 5 paczek to głupota. można sobie poważnie zaszkodzić, thiocodinu tez lepiej nie brać wiecej jak 20tab przy regularnym zazywaniu.
  • 1223 / 487 / 0
@badzingla twój sposób pisania o opiatach sprawia że czytając to człowiek ma ochotę biec do aptek zakupić kilka paczek antidolu, jesteś wyzwalaczem, prawdziwym diabelskim nasieniem😜
  • 10 / / 0
CIEŚĆ! pytanie - czy skoro potrafilem leciec przez kilka miechow na mocniejszych opio, to czy odstawiajac je, powroci z czasem magia kodeiny? np branej na sportowo? interesuje mnie czy receptory sie jakos downgrauduja
  • 549 / 179 / 0
08 lutego 2021lol pisze:
oczywiście jak ktos zarabia 10tysięcy i więcej to może sobie na takie coś pozwolić. takich osob jest jednak bardzo niewiele, a już zwłaszcza wśrod narkomanów. szczególnie, że typowa osoba biorąca kodeinę ma 16-25lat i najczęściej jest na utrzymaniu rodziców.
czy ma to sens? moim zdaniem najmniejszego, skoro za 250zl mozna kupic całe pudełko DHC.
na Twoje komentarze patrzę z przymrużeniem oka bo wielokrotnie ściemniałaś z dawkami i czasem zażywania, ale nieważne.
Wystarczy 5 tysięcy (2000 miesięcznie na kodeinę wtedy - a za niecałe 2000 spokojnie kupi się opakowanko MST200) i nie, finansowo oczywiście nie ma to sensu, ale ja lubię kodeinę od czasu do czasu, a skoro mam kasę na to, to przecież nikt nie zabroni. Ja naprawdę nie rozumiem, jaki Ty masz problem z moimi dawkami gościu. Przecież brałam od 2015 w ciągu. Wszystkie opio po kolei. To jakie dawki miały mi wyjść? Przeciętnie biorę 200mg morfiny dziennie, to się niestety nie przekłada na dwa opakowania kodeiny, tylko znacznie wincyj. Jak nie chcesz to nie wierz. Dla mnie to kres debilizmu, aby na forum dla ćpunów okłamywać innych ćpunów podczas gadania o swoim ćpaniu %-D Właśnie dlatego tu piszę, bo tutaj mogę wyjawić prawdę. Co, kiedy, ile, jak i czemu.
08 lutego 2021igla83 pisze:
@badzingla twój sposób pisania o opiatach sprawia że czytając to człowiek ma ochotę biec do aptek zakupić kilka paczek antidolu, jesteś wyzwalaczem, prawdziwym diabelskim nasieniem😜
Może dlatego tak często się radzi tym rzucającym ćpanie porzucić również Hyperreal. Bo można tu trafić na takie diabły, jak ja ;) Tym niemniej polecam się na przyszłość %-D
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 482 / 96 / 0
Dla kogoś kto ma problemy z wątrobą, albo pije prawie codziennie alkohol to lepszy będzie thiocodin. Dla reszty osób, zwłaszcza dla tych, którzy mają problemy z żołądkiem, lepszy będzie antidol. Nie mierzmy wszystkich jedną miarą ;)
  • 389 / 28 / 0
@anonimowy18 a skąd ty to wiesz niby? Ogólnie zarzucanie kody bez ekstracji to trochę lipa IMHO.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.