Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
mnie się wydaje, że 3-MMC ma właściwości typowo na spędzenie czasu z bliską osobą, głębokie przemyślenia, rozmowy (ewentualnie imprezę i poznawanie ludzi, ale w miksie z czymś dopaminowym i stymulującym)...
Dla mnie to głównie empatogen, sprzątać bym po tym nie dała rady. ;)
primum non nocere
Nachodzi taka chec na zmiany w zyciu, na tworzenie czegos wielkiego, zaprojektowanie nowego systemu, ktory zrewolucjonizuje cywilizacje zachodu or somethin like that.
Sprzatac to mozna po etylofendiacie, podobnie jak robic inne trywialne i plytkie czynnosci.
Euforia po 3-MMC faktycznie jest cienka, empatia dosc spora - zgadzam sie, ze to glownie empatogen.
Jednakze odpowiednio zmieszany z mefedronem (wciaz utrzymuje, ze taki sort otrzymalem za pierwszym razem i jestem o tym przekonany) ma swietny potencjal na male, nieco kameralne imprezki. Mozna pogadac, posmiac sie, potanczyc - jest ok.
Samo 3-MMC nadaje sie tylko jako baza do mixow badz empatia-melanz.
ohYeah pisze:@thalchemist, zaczynam robić.. .co?
Satif pisze:Solo to nie za bardzo, najlepiej mi się po nim siedziało, słuchało muzyki i rozmawiało z innymi. Miks z pentedronem/etkatem powinien dać taki efekt, na etkacie chciałem zmienić muzykę, a skończyłem na grzebaniu w ustawieniach komputerathalchemist pisze:Czy 3mmc nadaje sie do fazy w stylu "zaczynam cos robic i nie moge sie oderwac" + euforia ?
ohYeah pisze:...pisanie "w trakcie" nie odbiera mi rzetelności jako iż pamiętam jak "w trakcie" czułam się poprzednim razem...
Wiem po sobie jak potrafi sie różnić opis pisany pod wpływem tego opisywanego hemja od opisa wyjebanego nie na piżdze ;] Dlatego jesli już ktoś opisuje swe wraznia o danym zwioonzku i w trakcie tego zajencia jest ukruwiony tym chemjem to, polecum nie publikować odrazu tego swojego opisa, tylko zapisać se gddzies kopie i potem na trzeźwo wzion poprawic to ^_^ No i takim sytuancju warto napomknońc o fakcie że sie to pisało na piździe ^_^
@Up - to chyba chujowe czapędo mosz po 3-MMC
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.