Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 237 / 10 / 0
w przypadku oralu ma to jakieś większe znaczenie czy to wypije czy zrobie bombkę ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 1167 / 13 / 0
Lepiej wypic. Bo bombka moze dluzej wchodzic.
  • 11 / / 0
Proponuje jednak bombki. Picie daje ciut slabszą euforie. Do fazy:" zaczynam cos robic i nie moge sie oderwac" + euforia'' przy wyrobionej tolerancji idealny. Lecz przewaga euforii i milusio. cieplusio.
  • 1049 / 10 / 0
Wildfire - bredzisz, czy sie pomyliles przy pisaniu tej swojej wypowiedzi??
  • 11 / / 0
W czym sie pomylilem?Z euforią?Co do picia to masz chyba racje że się pomyliłem ;)
  • 869 / 15 / 0
@thalchemist, zaczynam robić.. .co?
mnie się wydaje, że 3-MMC ma właściwości typowo na spędzenie czasu z bliską osobą, głębokie przemyślenia, rozmowy (ewentualnie imprezę i poznawanie ludzi, ale w miksie z czymś dopaminowym i stymulującym)...

Dla mnie to głównie empatogen, sprzątać bym po tym nie dała rady. ;)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 1049 / 10 / 0
To znaczy ze za malo tego jeszcze zes zjadla ;) Ja po tym mam takie parcie na wykonywanie roznych czynnosci, ze czesto nie moge sie ogarnac od czego zaczac, heheh.
  • 1252 / 4 / 0
Sprzata sie faktycznie chujowo.

Nachodzi taka chec na zmiany w zyciu, na tworzenie czegos wielkiego, zaprojektowanie nowego systemu, ktory zrewolucjonizuje cywilizacje zachodu or somethin like that.

Sprzatac to mozna po etylofendiacie, podobnie jak robic inne trywialne i plytkie czynnosci.

Euforia po 3-MMC faktycznie jest cienka, empatia dosc spora - zgadzam sie, ze to glownie empatogen.
Jednakze odpowiednio zmieszany z mefedronem (wciaz utrzymuje, ze taki sort otrzymalem za pierwszym razem i jestem o tym przekonany) ma swietny potencjal na male, nieco kameralne imprezki. Mozna pogadac, posmiac sie, potanczyc - jest ok.

Samo 3-MMC nadaje sie tylko jako baza do mixow badz empatia-melanz.
  • 262 / 2 / 0
ohYeah pisze:
@thalchemist, zaczynam robić.. .co?
Grać, robić bity w fruity loopsie, bawić sie telefonem, itp.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 2428 / 90 / 0
Satif pisze:
thalchemist pisze:
Czy 3mmc nadaje sie do fazy w stylu "zaczynam cos robic i nie moge sie oderwac" + euforia ?
Solo to nie za bardzo, najlepiej mi się po nim siedziało, słuchało muzyki i rozmawiało z innymi. Miks z pentedronem/etkatem powinien dać taki efekt, na etkacie chciałem zmienić muzykę, a skończyłem na grzebaniu w ustawieniach komputera %-D
Tego etkata to Ty satif polecasz , rzecz jasna w celu uzyskania skurwiałych efektów ubocznych po skurwiałym etkacie ? %-D

ohYeah pisze:
...pisanie "w trakcie" nie odbiera mi rzetelności jako iż pamiętam jak "w trakcie" czułam się poprzednim razem...
Mylisz sie i to bardzo, pisanie na piździe zawsze będzie skutkowało podkolorowywaniem opisywanych wrażeniófff, takie opinie są zawzwczyaj słabym żródłem informancji ;]
Wiem po sobie jak potrafi sie różnić opis pisany pod wpływem tego opisywanego hemja od opisa wyjebanego nie na piżdze ;] Dlatego jesli już ktoś opisuje swe wraznia o danym zwioonzku i w trakcie tego zajencia jest ukruwiony tym chemjem to, polecum nie publikować odrazu tego swojego opisa, tylko zapisać se gddzies kopie i potem na trzeźwo wzion poprawic to ^_^ No i takim sytuancju warto napomknońc o fakcie że sie to pisało na piździe ^_^

@Up - to chyba chujowe czapędo mosz po 3-MMC %-D kurwa w sumie dobrze ze tu zajżałem, bo musze wkoncu spróbować "zwisu z okna" jak masterpomka %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.