Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Dzięki za mile słowa, ja również Tobie kibicuję !!
11 czerwca 2021randomowyUser pisze: Robiłem metodą w 15 min na odpierdol. Dałem 3 tabletki nadmanganianu, które nie do końca się rozpuściły. Nie wyjąłem ich ze szklanki przed zassaniem i zassałem roztwór razem z fioletową smugą z jeszcze rozpuszczającej się tabletki. Potem filtrowanie i wypiłem miksturę. Chyba nie zgłupieję jak nawet jednorazowo ciut manganu zjadłem?
Ostatnio kota robiłem w sylwestra, a wcześniej dwa lata temu, więc nie wystawiam się notorycznie na działanie manganu.
"Rutyna to rzecz zgubna "
Przepraszam za offtop, ale musiałem. Wszystkim dotkniętym chorobą życzę sukcesów na drodze do zdrowia, a tym którzy szukają tu motywacji do porzucenia metkata, żeby przejrzeli watek i znaleźli, bo jest tu kilka swiadectw (a propos, brawo za odwage)
Wydaje mi się że gdzieś się przewijały.
Wyglądało to jakby czarna dziura była w istocie szarej.
Ku przestrodze warto to załączyć.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
28 lipca 2021TraktOor pisze: Ile(set) paczek trzeba przerobić p.o. aby nabawić się manganizmu? Zakładając że synteza zostanie przeprowadzona dokładnie, a tryb życia jest, że tak ogólnie powiem zdrowy? Zastanawiam się jak szybko to człowieka łapie, bo nigdzie nie mam dokładnych informacji oprócz Wikipedii mówiącej o „przewlekłym narażeniu na ten związek”. Kolega napierdziela kota od miesiąca w ilości 2 paczki na tydzień i nie wiem jak szybko trzeba go będzie wieźć na neurochirurgię![]()
jony manganu przyjmujemy CODZIENNIE z pożywieniem czy suplementami diety,...
przesadzanie, bez okresu detoxu prowadzi do manganizmu...
06 stycznia 2021DuchPL pisze: NAC / KAKAO niealkalizowane / KURKUMA nie z przypraw a z korzenia najlepiej BIO / naturalna witC / deko sportu / nie jeść śmieci / sporo ryb / uregulować sen...
i chodzimy jak nowi po ciągach efedronowych
Hehe, obym gadając o ratowaniu ziomka sam się w ten metkat nie wpierdolił bo fajny :P
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
29 lipca 2021TraktOor pisze: Dobra, czyli na razie będę go ogarniać aby te detoksy i suplementację robił, a jak zacznie napierdalać coraz częściej to będzie sraka.
To go faktycznie jakoś uchroni?06 stycznia 2021DuchPL pisze: NAC / KAKAO niealkalizowane / KURKUMA nie z przypraw a z korzenia najlepiej BIO / naturalna witC / deko sportu / nie jeść śmieci / sporo ryb / uregulować sen...
i chodzimy jak nowi po ciągach efedronowych
Hehe, obym gadając o ratowaniu ziomka sam się w ten metkat nie wpierdolił bo fajny :P
Bo manganizmu można się nabawić tak na prawdę już od kilku ŹLE OGARNIĘTYCH paczek tabletek z PE
Najwazniejsze to: czystość reakcji, kiedy o to zadbamy ... manganizmu praktycznie możemy nigdy nie dostać no bo tez niby dlaczego?
Tylko i wyłącznie źle ogarnięta reakcja PRZYJMOWANA W NADMIARZE - pisząc strikte o efedronie - może doprowadzić do tej nieszczęsnej choroby
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.