01 maja 2023Nina20 pisze: czy dorzutka dziala na was tak samo jak pierwsza dawka? i po jakim czasie dorzucic? jak juz sie zupelnie nic nie czuje czy mozna szybciej?
@mizeryja6 to było naście lat temu i ty też jesteś naście lat starszy... Twój mózg jest starszy i bardziej doświadczony. No ale KIEDYS TO BYLO.
Zamiast gównianych piks z zabarwiaczami od Seby kupujcie kryształ i testować przed wzięciem...
Pożądany stan to taki kiedy nie myślimy o dorzucie, a dorzutę można zrobić jeszcze w peaku, lub jak lekko zacznie schodzić.
02 maja 2023Nina20 pisze: dzieki. waze 49kg wiec moja dawka chyba powinna byc polowa malej tabsy. Jak wezme w pierwszej dawce tę polowe, to potem juz chyba nie ma co dokladac nawet tej polowy polowki zeby nie przedobrzyc, dobrze mysle? czy w dorzutkach to jakos inaczej sie przelicza?
Chcesz być bardziej pewna to kup tak jak wyżej napisali kryształ. Ja od dłuższego czasu tak robie bo piksy to syf z zawyżonymi mg na okładce i wuj czym wie dodanym jako wypełniacz.
Jaki najbezpieczniej czas odczekać na czysto żeby nie zrobić sobie pod górkę.
Nie chodzi o ćpanie bo gdyby szedł tym tokiem myślenia to wolałbym ogarnąć mefedron. 3 lata nie brałem żadnych narkotyków po za lekami.
Od wiosny schodzę z benzo pregabaliny które się przewijały przez ten czas razem z ssri ktore odstawiałem ale znów wróciłem żeby odstawić do 0 już mikro dawki rolek i pregi, trzyma to jak cholera.
Za dwa miesiące już będę czysty ale umysł ma dużo przejść po tym leczeniu - albo wyblakłe emocje, albo nadmiar uczucia wstrętu przy schodzeniu, albo przedłużające się lęki i dyskomfort psujący możliwość cieszenia się codziennością.
Wyrylo to pewno piętno.
Myślałem zażyć jednorazowo (czystą emkę nie jakies ketony z ulicy po których będę umierał następny dzień)
Zrelaksować się na fazie, przepracować te myśli i zainstalowane przekonania i potem na afterglow być trochę cieplejszym do życia.
Kiedyś to było fajne ale to było z 5-6 lat temu. Kupa czasu.
Ale no tęsknię za tą możliwością odczuwania emocji i spokoju kiedy jeszcze byłem bez tych pieprzonych leków. Czyste MDMA to anyżowe nie żadne dopki wiem że ma potencjał przywrócenia częściowo zaburzonego systemu który się wgrał przez ostatnie miesiące/lata takiego zablokowania emocjonalnego. I myślałem go ponownie wykorzystać jak kiedyś.
Jaka dawka P.O jest najlepsza po dystansie bez tolerki żeby było afterglow a jednocześnie nie było niedosytu. Przy dobrej emce go nie ma ale wiadomo, wolałbym uniknąć chęci dorzucenia bo wtedy o afterglow można zapomnieć
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ja przy 75kg lubilem 150mg wrzucic w sam raz nie za mocno nie za slabo . Dorzutke mozesz zrobic ale najlepiej tylko jedna .
Luzik dzięki za info. No tak 150-200mg bym celował w takim razie.
Bombka z kryształu i będzie git.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Myślicie że mogę wrzucić 1/4 pixy na impreze czy lepiej nie kombinować w obawie o serducho?
Pozdro.
czy to możliwe ze po dużej ilości rozwalajacych receptory substancji możliwe jest że MDMA na mnie nie działa właśnie przez zniszczony mózg? kupiłem 2 razy pigułke raz soundclouda raz tesle, bralem ze znajomymi ktorych niezle wykręciło ale za to mnie po 3 nawet nie smyrneło , oby dwie próby były wykonane w przeciągu miesiaca, pozdrawiam nowy czlonek talku
Nowy temat jest zbędny, przeniesiono do już istniejącego — CATCHaFALL
Może ta piguła była na jakimś CMC albo CEC i dlatego.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.