Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 512 / 56 / 0
15 listopada 2021odbytniczy1991 pisze:
maks 200 mg dziennie przez okolo 2 tyg raptem.
To ty przeciez zadnej tolernacji nie masz xd dwa dni wystracza :D
  • 16 / 3 / 0
pregabalina 75mg, droga podania iv
wysypałem z kapsułki 75mg, dodałem 1ml wody, zagotowałem, roztwór zaciągnąłem przez filtr do strzykawki, roztwór klarowny
bezpośrednio po iniekcji nie poczułem żadnej różnicy, po upływie 5-8 minut poczułem rozluźnienie i ogólny spokój
jestem na zjeździe z oxy i helu (około 6h po ostatniej dawce) i ta dawka pregabaliny poprawiła mój nastrój i zmniejszyła się ruchliwość nóg (kmwtw)
  • 1893 / 180 / 0
Przedwczoraj około 3 g pręgi (większość donosowo) i metkat z jednej paki Acataru.
Było w miarę dobrze ale w miarę dociągania zaczęły się pojawiać skurcze, tiki i wierzgnięcia nóg co zwiastowało padaczkę ale ja waliłem dalej, po ostatniej kapsułce położyłem się spać. W środku nocy wstałem by się odlać i musiałem przysiąść na wersalce bo nogi zaczęły mi odmawiać posłuszeństwa, jak usiadłem to zaczęło się wierzganie, doczłapałem się do leża a tam już zrywy były dość mocne ale tylko od pasa w dół, gdyby było mocniej to pewnie zrobiłbym sprężynkę.
Podsumowując, warto znać swoje granice i nie lekceważyć sygnałów ostrzegawczych.
Z innych rzeczy, masakrycznie i błyskawicznie spuchłem na gębie po predze, nawet będąc od dłuższego czasu w ciągu alkoholowym tak nie miałem.
  • 31 / 3 / 0
Jeśli mówimy o leczeniu a nie użyciu rekreacyjnym to pregaba to dla mnie wręcz cudo. Działaniem przypomina alpre ale w wersji retard. Obecnie jestem na 150 i czuje się doskonale, 0 zamulenia, umysł klarowny i pełen ogar w dzień gdy sporo się dzieje, a wieczorem błogi relaksik i sen po którym, co ważne, na drugi dzień nigdy nie wstawało mi się tak zajebiście.

I co najważniejsze - działanie natychmiastowe od pierwszej tabletki w przeciwieństwie do SSRI które na początku zawsze powodowały uboki a potem i tak chuja dawały.

Ciesze sie, że trafiłem na tak dobrego magika bo mam wrażenie że u starych konowałów panuje przeświadczenie, że leczenie depresji i stanów lękowych preganaliną to jakaś kurwa herezja i katują te SSRI bezmyślnie, całkowicie olewając wywiad i to co pacjent mówi.

Zresztą widać to w pierwszych postach użytkowników z przed paru lat, po czym powoli trend ulega zmianie i oby tak pozostało.
  • 105 / 26 / 0
Ja swojej normalnie mówię na każdej wizycie że dzięki tym 450mg dziennie, jestem w stanie funkcjonować jak nigdy i że dla mojego życia to świetny dopalacz i motywator. Zrozumiała to i pomimo początkowego skrzywienia że SAM się wrzuciłem na taką dawkę którą ona uważa za wysoką, normalnie mi to wypisuje ponieważ widzi jak pozytywnie to na mnie wpływa. Nie cierpię na jakieś większe lęki ani nic takiego. Grunt to być szczerym i pokazać jakie naprawdę pozytywy to na nas ma.
  • 512 / 56 / 0
Mega jest to jak szybko tolerka spada. Wedlug mnie bardzo dobry lek, chuj ze sobie go sam przepisalem XD i jak na razie bez recki dostaje na luzie XD
  • 1909 / 307 / 0
15 listopada 2021lol pisze:
06 listopada 2021IamYourFather pisze:
Ja to biorę już kilka lat- tolerancja. Jest milusio, dogasiłem się 2 piwkami i kusi żeby iść po trzecie. Browar dobrze wchodzi na prega-fazie. Z uboków z tego co pisaliście miałem jeden- lekki ból głowy był momentami. Ale bardzo lekki. Nerki w porządku, sikam normalnie nic mnie nie boli. Na początku lekko w brzuchu zaburczało ale to pewnie dlatego, że na pusty akurat wrzuciłem
twoje organy cię nienawidzą %-D
prega chyba mocno obciąża, a z alko to juz w ogole.
Jakbym tak robił często to pewnie i tak, ale ja tak robię akurat rzadko więc flaki wgl tego nie odczuwają, zero uboków w trakcie, tudzież dzień po. A dawki typu 2 g rekreacyjnie łącznie w życiu ładowałem ok. 5-7 razy także nie przseginam. Bardziej po bebechach czuję po krótkim ciągu na alkoholu, po pegabbaleniu nie miałem nawet sraczki.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1893 / 180 / 0
Ja obecnie przechodzę izolację. Od samego rana byłem jakiś niemrawy, zmęczony, zimno jak cholera. Zarzuciłem dwie rolki piątki, 5 x prega 150 i wypiłem 3 kawy. Od razu wszystko puściło, już jest mi ciepło, humor zajebisty, pełen werwy, zero doła. Zbawienne combo.
Coś czytałem że prega wzmaga termogenezę i może poprawę samopoczucia należy temu przypisać?
Btw, prega całość i. n., nery jak na razie ok.
  • 512 / 56 / 0
Norma po gabaybakach robi sie cieplo, najbardziej tutaj grzeje wedlug mnie fenibut, w zimie spoko sprawa w lecie jedna wielka chujnia xd mi zawsze jest goraco, jak w lecie biore fenibuta to caly czas lody jem i pije wody ile wlezie.
  • 1893 / 180 / 0
Jeszcze plus że chyba od tego leżenia dół pleców mnie nakurwiał jak zawsze, okolice pasa ciężkie jakby ktoś worek ołowiu przywiązał, po predze moment i puściło, dodatkowo jeszcze rolki zluzowały i mogę normalnie działać, czujè się niemal jak przed infekcją.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2021 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.