Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 270 / 26 / 0
Odczuwasz tak mocno działanie cloranxenu? Kurde ja to przy zerowej tolerce odczuwałem na granicy placebo, na lęki w ogóle nie działał. Jedynie co to baardzo miło mi się po tym spało ;)
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Jedna wizyta u mojego kochanego d oktorkaaa nie wiem czy fotka się doda mówił ze to ma być na dwa tygodnie ja sobie poprzedni tramal zjadlem 2g tramca dziś 18mg klono i 6mg alpry dziś dopiero czuję się zgrzany y :cheesy:

Mam jeszcze 10 tabs ze Starego blistra :diabolic:

tramadol ofc 50 tabletek 150mg :cheesy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2018 przez Anabolik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 623 / 0
[mention]ludecki12[/mention]

Nie wiem jak to działa, ale jak do tej pory na benzodiazepinach miałem coś takiego, że po prosty byłem przyjemnie przymulony, często piłem zioła do tego, i wieczorem zawsze łatwo zasypiałem, a pózniej kilka dni miałem coś takiego że scalałem myśli w powiązane wątki następujące po sobie logicznie, mimo że w ten dzień nie brałem benzo. Takie TURBO myślenie trwa u mnie kilka dni, a pózniej wraca zdrowe monotonne życie, bardziej nuda a nie pustka.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Mnie ciekawi czy poza klono i alpra w duzych dawkach jeszcze cos by mnie ruszylo probowalem Bromazepam ale bez fajerwerkow no diazepam 100mg i.v na bank zadziala :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 47 / 0
Jak już wyrobisz tolerke na alpre i klony to słabsze benzo zadziałają ale jak zjesz cała pakę na raz co jest dość nie opłacalne jeszcze pewnie pijesz jakieś % do tego to już w ogóle.
  • 1305 / 162 / 0
No kupiłem sobie dwie ćwiartki i jest fajnie ale ciśnienie na dorzutke też jest więcej alko nie wypije 2 ćwiartki to taka bezpieczna ilosc
  • 1277 / 130 / 0
Z mocnych jest jeszcze benzo midazolam i lorazepam mam na myśli apteczne benzo.
  • 1305 / 162 / 0
lorazepam w dawce 7,5mg do 12,5mg nie robił kiedyś działał.... midazolaam mi sie marzy ale ciężko dostać a jak mam marnować receptę na 10tab to wolę coś innego
  • 137 / 8 / 0
Spróbujcie klonazepam 2 mg podjęzykowo (wtedy najwyraźniej czuć miętę) w mixie z miętową wódką (np. żóbrówka) + wiadro mj.

Wrażenia smakowe są podwójnie rozkoszno- miętowe.
Ofc, z ostrożnością - mixowanie benzo z alco jest niebezpieczne!

Od siebie dodam, że to najepszy mix, z jakim się spotkałem.
koda + klon (mój wczorajszy mix), nie mają (moim zdaniem) podjazdu.
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 623 / 0
Zaznaczam że piszę tylko o CLORANXENIE. Zjadłem 80 mg i faza zrobiła się nudna, nie negatywna tylko jakaś taka zablokowana. Zaczynałem coś robić, np wchodzić na forum, słuchać muzyki i nawet położyłem się na łóżku. I cały czas wydawało mi się że nie to powinienem robić. A jak wypiłem herbatkę z kilku łyżek dziurawca to nawet mogę nic nie robić, nawet patrzeć na ścianę i nie jest to nudne, a dalej czuję benzo działanie. Ja tak zrobiłem z CLORANXENEM i działa, nie mam do dyspozycji innych wersji benzo więc nie wiem czy by to zadziałało, ale z tym poskutkowało. I to nie pierwszy raz już tak mam.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.