pisanie "w trakcie" nie odbiera mi rzetelności jako iż pamiętam jak "w trakcie" czułam się poprzednim razem.
Reklama czegoś, co może być wszystkim? nie bardzo rozumiem. Ok, to co dostałam, czymkolwiek było, jest zajebiste. Poprzednim razem też mogło to nie być 3-MMC. :-|
napisałam tylko, że działanie konkretnej substancji (nie wiedzieć czemu zakładasz, że nie jest to 3-MMC, zamawiałam u zaufanego vendora) mi się podoba i tak w zasadzie, nie wiem, do czego się przeczepiasz. Na zjeździe piszesz? ;]
pierwszy raz uważam, że faza jest warta zjazdu, jakikolwiek by on nie był.
primum non nocere
Zwykle ciężko przechodzę zjazdy, więc może dlatego bardzo mnie cieszy, kiedy substancja schodzi łagodnie, tak jak wzięte dziś 3-mmc. Wzięłam przed północą, teraz psychicznie już czuję się normalnie, euforia minęła, ale nie pozostawiła po sobie depresji i pustki (jak zazwyczaj), tylko normalne samopoczucie. Odczuwam lekki szczękościsk i delikatnie przyspieszone bicie serca. Jak pierwszy raz brałam brefedron, to także zaskoczył mnie on prawie nieodczuwalnym zjazdem, więc to nie jest tak niesamowite (mój chłopak np. prawie wcale nie odczuwa zjazdów, a jeśli już, to znaczy, że substancja jest chujowa
EDIT: pomyliłam się z dawkowaniem. Wzięliśmy z chłopakiem po 125 mg, bardzo proooszę moderatora o poprawienie tegoż w moim poście. edytowałam, żeby ktoś nie umarł, hehe :-D bo na mnie mimo tolerancji zadziałało mooocno.
korzystaj z funkcji "Zgłoś post" - surv
primum non nocere
zdziwiło mnie, że tak mała dawka przyjęta sniffem, w połączeniu z około 50 mg pentedronu dała tak mocne efekty.
Czy działanie 3-MMC mógł wzmocnić przyjęty wcześniej (prawie 4 h ostatnia kreska, w sumie 250mg) NEB?
primum non nocere
thalchemist pisze:Czy 3mmc nadaje sie do fazy w stylu "zaczynam cos robic i nie moge sie oderwac" + euforia ?
3-MMC nie dzialalo na mnie rozleniwiajaco. Wrecz przeciwnie - dawalo mi swietna motywacje i bardzo czysta stymulacje - praktycznie znosilo zmeczenie i dodawalo energii, nie bylo zadnej nachalnosci, roztrzepania czy przymusu robienia czegos i to wlasnie bylo w tym najpiekniejsze.
EDIT:
Długo wchodziło na pełny żołądek. Ale faza i tak jest słabsza. Mniej euforyczna a bardziej spidujaca.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.