Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 4 / / 0
Szkoda, a oprócz DXM można czymś innym podbić, bo od alko mnie odrzuca po kodzie a raczej gna do kibla he he
  • 867 / 253 / 0
@kazrwd możesz wrzucić 225, nic Ci nie będzie skoro nie jesteś uczulony, ale pamiętaj o antyhistaminie
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 3901 / 563 / 0
150, antyhistamina opcjonalnie, nie musi byc

Niepomalowanymotor moklo podbija, niektorzy chwalą pregabalinę (wg mnie calkowicie zbija fazę, a nie podbija)
jest kilka rzeczy, ale nie są tak latwo dostępne
  • 867 / 253 / 0
Ja przy 150 bez antyhistaminy wydrapywałam sobie skórę
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 4 / 4 / 0
04 stycznia 2021kazrwd pisze:
co sądzicie o 225mg kodeiny z thiocodinu na pierwszy raz (uczulony nie jestem robiłem "test") nie wiem jak u mnie z rzekomymi receptorami bo ostatnio spróbowałem tramadolu zarzuciłem 375mg i kompletnie nic jeżeli chodzi o jakieś narkotyczne efekty do tego byłem bardzo senny i kręcilo mi się w głowie, na drugi dzień rzyganie, potem rzucałem jeszcze 2 razy po 225mg i również żadnych efektów tylko coś jak kac po alkoholu na drugi dzień, kodeine dużo osób przechwala i zdecydowałem się spróbować i pytanie brzmi czy zarzucić standardowo 150mg na pierwszy raz czy 225 bo nie chcialbym się zawieść jak na tramadolu
Bez sensu windować tolerancję, prawdopodobnie naczytałeś się na forum o jakimś grzaniu po kodeinie i przysypianiu jak w filmach po heroinie. kodeina ma subtelne działanie, ja kilka lat temu tak samo zaczynałem od 150 mg, na drugi dzień 300 mg na trzeci 450 mg - bo nie działało. Dopiero jak miałem gorszy dzień i raz jeszcze wziąłem 150 mg to zobaczyłem o co w tym działaniu tak na prawdę chodzi. Po kilku latach ciągów z krótkimi detoksami moja standardowa dawka wynosiła 150-240 mg i działało. Tak więc, według mnie jak chcesz w to brnąć to spróbuj kilka razy 150 mg, jak nie będzie działać to zrób przerwę i spróbuj jeszcze raz. Dopiero wtedy bym wszedł na większe dawki. No chyba, że gruby jesteś albo duży, ja ważę około 75 kg.
  • 2011 / 124 / 0
@kazrwd Jprd, co to za dawka 225 - 15 tabsów? Kupiłeś thiocodin 16 tabletek ale trochę boisz się wrzucić wszystkie?

Rozumiem testy uczuleniowe, bezpieczeństwo itp ale 300mg to jest, był i będzie idealna dawka, za która się tęskni przez resztę marnego cpunskiego żywota.
  • 27 / / 0
Zarzuc 150 na pierwszy raz istnieje ryzyko że nie porobi(po co stracić 6 tabletek i windować sobie tolerke)
Polecam zarzucić 10mg hydroksyzyny fajnie podbija działanie i eliminuje histaminę.
  • 6 / 9 / 0
@jacok jedno opakowanie thio ma 10 tabletek więc nie rozumiem o czym mówisz, niezbyt dużo wiem w temacie ale z tego co wiem to na początku można się dobrze bawić przy 150mg nawet więc nie rozumiem sensu wjeżdżania na pierwszy raz na dawkę 300mg i wyrabiania sobie ostrej tolerancji już na samym początku, jak 225 będzie mi za mało to rzucę 300 o ile zabawa z kodeina mi się spodoba

jeszcze jedno pytanie, myślicie że zarzucanie godzinkę wcześniej 90-120mg DXM w celu podbicia dawki 150-225mg kodeiny ma sens? bo nie za bardzo wiem jak dawkowac DXM w celu podbicia kodeiny a z moich wyliczeń wychodziloby to jakoś tak
  • 3901 / 563 / 0
@kazrwd
No faktycznie niezbyt duzo wiesz %-D
To tak nie działa. Tolerancja nie urosnie Ci w ciągu tygodnia.

Tak jak napisal HFnarko mozna bardzo dlugi czas zarzucac zanim przestanie na ciebie dzialac. 300 zarzucalem dobre 3-4 lata. Codziennie rano przed pracą/wykładami. I ciągle dzialalo.
Potem 300 rano/300 wieczorem, 375/375, 450/450 dawki i konfiguracje byly najrozniejsze. Potem mak i dopiero wtedy kodeina kaput, przestala dzialac zupelnie. Ale to bylo po jakichs 9 latach %-D a Ty się boisz, ze dwa razy zarzucisz 100mg za duzo i ci tolerancja urosnie.
  • 777 / 106 / 0
Ile zrobic tolerance breaku ? W okresie syylwestra przez tydzien walilem codziennie po 100-220mg majki gdzie szczyt to byla AMP diazepamu i 150mg w jednej pompie. koda w ogole nie klepie, czuje tylko ze receptory sa zatkane a do mst nie bede miec dostepu bo nie kluje sie na codzien, odjebalem po prostu za sprawa jednej osoby ktora mnie namowila.
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina