lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Niepomalowanymotor moklo podbija, niektorzy chwalą pregabalinę (wg mnie calkowicie zbija fazę, a nie podbija)
jest kilka rzeczy, ale nie są tak latwo dostępne
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
04 stycznia 2021kazrwd pisze: co sądzicie o 225mg kodeiny z thiocodinu na pierwszy raz (uczulony nie jestem robiłem "test") nie wiem jak u mnie z rzekomymi receptorami bo ostatnio spróbowałem tramadolu zarzuciłem 375mg i kompletnie nic jeżeli chodzi o jakieś narkotyczne efekty do tego byłem bardzo senny i kręcilo mi się w głowie, na drugi dzień rzyganie, potem rzucałem jeszcze 2 razy po 225mg i również żadnych efektów tylko coś jak kac po alkoholu na drugi dzień, kodeine dużo osób przechwala i zdecydowałem się spróbować i pytanie brzmi czy zarzucić standardowo 150mg na pierwszy raz czy 225 bo nie chcialbym się zawieść jak na tramadolu
Rozumiem testy uczuleniowe, bezpieczeństwo itp ale 300mg to jest, był i będzie idealna dawka, za która się tęskni przez resztę marnego cpunskiego żywota.
Polecam zarzucić 10mg hydroksyzyny fajnie podbija działanie i eliminuje histaminę.
jeszcze jedno pytanie, myślicie że zarzucanie godzinkę wcześniej 90-120mg DXM w celu podbicia dawki 150-225mg kodeiny ma sens? bo nie za bardzo wiem jak dawkowac DXM w celu podbicia kodeiny a z moich wyliczeń wychodziloby to jakoś tak
No faktycznie niezbyt duzo wiesz
To tak nie działa. Tolerancja nie urosnie Ci w ciągu tygodnia.
Tak jak napisal HFnarko mozna bardzo dlugi czas zarzucac zanim przestanie na ciebie dzialac. 300 zarzucalem dobre 3-4 lata. Codziennie rano przed pracą/wykładami. I ciągle dzialalo.
Potem 300 rano/300 wieczorem, 375/375, 450/450 dawki i konfiguracje byly najrozniejsze. Potem mak i dopiero wtedy kodeina kaput, przestala dzialac zupelnie. Ale to bylo po jakichs 9 latach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.