Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5012 / 886 / 0
Nie bierz juz wiecej, uspokoj sie, postaraj się usnąć. Połóż się, postaraj nie myśleć o niczym i probuj usnąć. Przetłumacz sobie ze jak usuniesz to obudzisz się i bedzie juz ok.

Masz jakąś tolerancję na kwetiapina? Po 150mg bez tolerki juz powinno wyłączyć trip, i powinieneś zasnąć.
Pomocyprosze
  • / / 0
Nie mam tolerancji na kwetapine. Brałem ją doraźnie po 25gm możne raz w tygodniu na sen.
Gdybym wziął jeszcze z 100mg pomogłoby jeszcze na to napięcie i przed panikowy stan?
  • 2198 / 715 / 0
Na moje oko to kolega ma po prostu kurewski bodyload - od meskaliny to ty się trzymaj z daleka bo tam dopiero jest niemiło. Jakby miał już peak to nie wiem czy by tak pisał tutaj

Oddychaj regularnie, głęboko, włącz sobie na słuchawkach cicho jakieś spokojne lubiane kawałki. Kweta w takiej dawce już wystarczy, nie dokładaj jeszcze i pozwól jej się rozkręcić. Póki co to ty się nakręcasz i łykasz tabsy jak cukierki. Na przyszłość ogarnij lepszą miejscówkę na tripa a najlepiej tripsittera, w dobrych warunkach znacznie łatwiej sobie poradzić z dużymi dawkami i rrudnymi elementami tripa. Powodzenia.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 468 / 98 / 0
Branie takich końskich dawek kwety bez tolerki może sprawic, ze poczujesz sie jeszcze gorzej. Ja miałam stany prawie omdlenia przy 150mg a zawsze bralam 25-50mg.
If I could be free from the sinner in me
  • 2876 / 266 / 0
koleżko na drugi raz to albo czytaj o dawkach itd., albo załatw sobie benzo, to nie jest jakieś mega trudne, od biedy jakaś ściema lekarzowi, to mocna rzecz, ale mega skuteczna
Pomocyprosze
  • / / 0
Dziękuję za pomoc, żyję. Ale było krucho że hej. Oczy mam podkrążone jakbym z miesiąc nie spał.
Dobrze że Jesteście. Dziękuję jeszcze raz.
  • 468 / 98 / 0
Niechaj to będzie nauczką na przyszłość. Ludzie, dbajcie o siebie. Jak chcecie ćpać to z głową. A jak już jest mega źle i się martwicie o siebie i chcecie, żeby w szpitalu wam pomogli to mówić przy przyjęciu, że ktoś wam coś podał/dosypał bez waszej wiedzy.
If I could be free from the sinner in me
  • 3223 / 911 / 5
Objawy ZS, mam kwete akineton haloperidol aspirine co mogę wziac
Kratom fenibit
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1290 / 367 / 0
zimny prysznic moze uratowac zycie i mierz sobie temperature
  • 365 / 62 / 0
Za mpcno dex wszedl. Co mam zronoc zeby sie ispokoiv nie wiek co sie dzoje. Ani lezec ani soedziec kurwa
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.