Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 217 / 37
Do lasu na spacer bym poszedł z lolkiem.
  • 1854 / 217 / 37
Kup sobie nawet eti na przyszłość, chyba legalny nawet.
  • 5012 / 886 / 0
Weź tej kwetiapiny wiecej jak sie nadal panicznie boisz i Ci nie przeszło. Wylaczysz tripa i pójdziesz spać.
Pomocyprosze
  • / / 0
Wziolem z 75mg czuje sennosc ale z sennoscia to napiecie takie przeciwstawne. Moge tej kwetapiny więcej?
  • 1854 / 217 / 37
Bier i tak weźmiesz ćpunie.
Pomocyprosze
  • / / 0
Ile wziąśc kwety jeszcze? 100mg?
Spiący i pobudzony jestem bardzo
  • 5012 / 886 / 0
Weź 50mg i sie połóż, powinno Cię juz poskładać.
  • 1854 / 217 / 37
W PEŁNNI POPIERAM- JUŻ CIĘ POSKŁADA, USPOKOISZ SIĘ W KOŃCU.
  • 491 / 64 / 0
16 kwietnia 2020ZX pisze:
no wbrew powszechnej opinii, jak sie wezmie duzo grzybow i ma sie bad tripa, to potem moze byc wiele komplikacji nerwowych. Sam doswiadczylem i ziomal tez co jest specjalista od grzybow. Wiec trzeba zachowac spokoj a w najblizszym czasie nie przyjmowac nic psychoaktywnego, tak z 2 tyg minimum, bo wlasnie jak sie cos wezmie potem to wyskakuja rozne rzeczy. Ja mialem po zapaleniu ziola a ziomal po morfinie. Obu nam juz to przeszlo, to dawna historia, ale schiza byla niezla.
koleś ma badtripa, a ty mu piszesz, że może być coś źle. WTF stary.
Pomocyprosze
  • / / 0
Wziąłem 75 troche lepiej , ale dalej jestem bardzo podenerwowany i na granicy paniki. Ile tej kwetapiny moge jeszcze? dać ze 100mg teraz by nie przedobrzyć? Męczarnia...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.