Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
a jest jakiś lek na tą śluzówkę żołądka, żeby się ona tak szybko nie niszczyła?
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: syntax_error »
@kubaj0: To zależy... Jeżeli masz wrzody lub refluks, to przede wszystkim bierz leki, które zapisał Ci lekarz. I olej Tussipect :P Jeżeli cierpisz na zgagę i nic nie pomaga, to "na własną rękę" możesz się leczyć Ranigastem (blokuje w jakimś stopniu wydzielanie kwasu żołądkowego). Ale i tak polecam wizytę u pana doktora :P

Jeżeli nie cierpisz na ww. przypadłości, to nie musisz się tak przejmować (na razie). Możesz kupić tabletki z nasion lnu. Kosztują grosze w aptece. Są na zgagę, ale też osłaniają (śluz z lnu) przewód pokarmowy przez podrażnieniami. Możesz też kupić paczkę siemienia lnianego (jakieś 3 zł za 250 gram), zalewać ciepłą wodą 2 łyżki tego i pić gluta... Smakuje nijak... Mdło... Ale działa :)

http://www.kulinaria.pl/artykuly.asp?id=16
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: loth »
Witam, mam pytanie odnosnie polaczenia efedryny i THC. Znalazlem gdzies post porownujacy stan po takim mixie do tego po XTC a to by mnie bardzo interesowalo - czy to prawda ? Ostatnio mam problemy z zalatwieniem pigul a opinie o roznych srodkach typu "herbal extasy" mocno zniechecaja. Dwa razy probowalem Tussipectu i byloby nawet ok gdyby nie problemy zoladkowe wiec wole spytac zanim zaladuje. Ale dla zamiennika XTC raz na jakis czas mozna sie poswiecic. A jesli to nieprawda to czy jest wogole cos, mix jakis cy cus co mozna by porownac do X ? Sorry za offtopic z tym ostatnim pytaniem ale moza akurat ktos wie.
  • 50 / 2 / 0
do xtc nawet blisko to NIE jest
zacznij od alkoholu w ilosci ok 0,5 wodki potem przepal 1/3 osemki do tego na koniec zarzuc efedrynke ok. 300mg, bombka bedzie alko-paleniowa tylko ze senny nie bedziesz, a co ten stan ma do pigul to zrozumiec nie moge, masz problem z zalatwieniem to nie cpaj albo postaraj sie lepiej jak ci zalezy, ot co!
Uwaga! Użytkownik turkucpodjadek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nawia »
Ja mam pytanie... Próbowałam ostatnio tego specjału jakim jest efedryna, ale na mnie troche dziwnie zadziałała. Wzięłam 20 tabletek (7+3+5+5-co kilka minut). Po godzinie zasnęłam [często w dzień śpie, ale myślałam że właśnie po tym nie zasne...]. Przespałam się, wstałam, nie czułam żadnej różnicy, jeszcze bardziej niż zwykle nie mogłam się skupic i taki tam. Jedno tylko - miałam taki mętny wzrok (taki troszeczke zamglony) jak zawsze, kiedy ma się coś zaczynac zacząc:P
Po jakiś 5 godzinach od wzięcia poszłam spac, bo juz było późno. Wtedy mi zaczęło bic mocno serce [zapewne od tego, bo tez czesto bez niczego tak mam], ale jakoś normlanie zasnęłam. Rano następnego dnia nie mogłam patrzec na jedzenie i później też... wymiotowałam. Przespałam sie znowu i wszystko minęlo.
Czemu tak na mnie zadziałało?=/
Uwaga! Użytkownik Nawia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snake »
Mam takie dziwnei poniekad smieszne pytanie...
Jezeli zazyje Tussipect, to czy po jakims czasie test na obecnosc amfetaminy w moczu wyjdzie mi pozytywny ??
Uwaga! Użytkownik Snake nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Jeżeli jesteś wrażliwy na stymulanty, to polecane są mniejsze dawki. O uczuleniu nie słyszałem, co najwyżej o nadwrażliwości (chyba, że uczulenie na lukrecję... nie wiem). Łyknij na początek dwa, może trzy Tussipecty i obserwuj reakcję organizmu. Jednych to w ogóle nie ruszy, innym będzie serce waliło jak oszalałe. Jak masz nadciśnienie lub wysokie ciśnienie, to wstrzymaj się z braniem Tussi. Pamiętaj tylko, że na efkę rośnie szybko tolerancja, więc lepiej zrobić sobie dzień przerwy pomiędzy braniem.
Nie sprzedaję, nie kupuję, nie posiadam, nie załatwiam. Lubię poczytać i tylko tyle.
  • 124 / 7 / 0
Do godziny wchodzi... Zależy od zawartości żołądka. Ile wrzuciłeś?
  • 241 / 4 / 0
Mati - efka to gowno jakich mało, mozna sprubowac raz czy dwa i dac sobie spokój. Ewentualnie na jakies okokazje typu sprawdzian ( ja tak robie) I zaaplikowac sobie 10 tych tablet, a nie takie marnotrastwo... no ale gatke miales fajna, jak nigdy własciwie ;-)
pozdro
kodeina
  • 803 / 7 / 0
chomik_morski pisze:
Mati - efka to gowno jakich mało, mozna sprubowac raz czy dwa i dac sobie spokój. Ewentualnie na jakies okokazje typu sprawdzian ( ja tak robie) I zaaplikowac sobie 10 tych tablet, a nie takie marnotrastwo... no ale gatke miales fajna, jak nigdy własciwie ;-)
pozdro
a jest jeszcze cos podobnie dizalajacego? feta odpada, kawa juz mnie nie kopie myslalem nad efka znowu, bo musze material podgonic ze szkoly przez swieta...
Ale zgaga mnie meczy zajebiscie, jak przeczytalem zeby nie lykac bo juz calkiem zaladek sobie rozpierdziele <_<
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.