Brałem ssri/snri/moklobemid, pomagało słabo, czasem też bardzo mi szkodziły te leki ssri itd, bardzo dużo skutków ubocznych, brak emocji, tylko moklobemid wspominam dobrze tak naprawde, ale poprawa była mała, i działał z 2 miesiace może
Leki na adhd czyli MPH, elvanse i dexamph czyli tentin pomagaly ale mialem przed nimi za krotka przerwe od stimów rekreacyjnych( Uliczna feta, 3mmc/3cmc, kokaina) i poprostu na lekach na adhd jak metylofenidat wracały mi psychozy czasem, wiec ich nie biore
Na afterglow po 600mg DXM( z minimalną ilością THC z cbd) lepiej mi sie myśli, paradoksalnie mam lepszą koncentracje
Ale wiadomo łykanie 600mg DXM 3-5 razy w tygodniu to przesada
Myślicie że mniejsze ilości deksa z dodatekiem bupropionu mogą mi pomóc
Zmniejszam tez dawki pregabaliny
Zdarza mi sie zazyc benzo/opio/ fenibut itp rekreacyjnie, ostatnio czesto fenibut/baklo
Od wielu lat walcze z trudnymi stanami psychicznymi, jestem po ciezkich traumach w dziecinstwie, niektorzy lekarze mowili ze moge miec ptsd
Wiadomo ze najlepiej bylo by odstawic pregabaline i inne rzeczy ale na chwile obecna nie jest mozliwe calkowite odstawienie
Gdybym dostał recepte na bupropion, w jakiej kolejności to zazywac, i jakie dawki?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.