Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 71 / 2 / 0
Jak tam, ktoś coś nowego wniesie?

Na buprze jestem od kilku msc, od kilku dni jestem chory i biorę DXM (strykte p.kaszlowo, dyso nie są tym czego oczekuję) i coś jest inaczej, na plus. Po minięciu choroby będę kontynował i tak taki mix :)
  • 159 / 25 / 0
Afterglow po DXM ułatwia mi funkcjonowanie (mam adhd, depresje w miare wyleczoną ale pojawiają sie stany depresyjne, i OCD, od wielu lat, więc za mało serotoniny)
Brałem ssri/snri/moklobemid, pomagało słabo, czasem też bardzo mi szkodziły te leki ssri itd, bardzo dużo skutków ubocznych, brak emocji, tylko moklobemid wspominam dobrze tak naprawde, ale poprawa była mała, i działał z 2 miesiace może
Leki na adhd czyli MPH, elvanse i dexamph czyli tentin pomagaly ale mialem przed nimi za krotka przerwe od stimów rekreacyjnych( Uliczna feta, 3mmc/3cmc, kokaina) i poprostu na lekach na adhd jak metylofenidat wracały mi psychozy czasem, wiec ich nie biore
Na afterglow po 600mg DXM( z minimalną ilością THC z cbd) lepiej mi sie myśli, paradoksalnie mam lepszą koncentracje
Ale wiadomo łykanie 600mg DXM 3-5 razy w tygodniu to przesada
Myślicie że mniejsze ilości deksa z dodatekiem bupropionu mogą mi pomóc
Zmniejszam tez dawki pregabaliny
Zdarza mi sie zazyc benzo/opio/ fenibut itp rekreacyjnie, ostatnio czesto fenibut/baklo
Od wielu lat walcze z trudnymi stanami psychicznymi, jestem po ciezkich traumach w dziecinstwie, niektorzy lekarze mowili ze moge miec ptsd
Wiadomo ze najlepiej bylo by odstawic pregabaline i inne rzeczy ale na chwile obecna nie jest mozliwe calkowite odstawienie
Gdybym dostał recepte na bupropion, w jakiej kolejności to zazywac, i jakie dawki?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.