najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="kobaia"]
Ja na poludniu i z tego co pamietam na poczatku lipca roznica w dlugosci dnia miedzy poludniem a polnoca Polski wynosi ponad godzine - sporo, tez sie zdziwilem - na poludniu oczywiscie dzien o godzine krotszy w tym czasie, pozniej w okolicach sierpnia sie to wyrownuje. Mozna to sprawdzic na http]

Ano: Ale to nie tłumaczy aż 1.5 do 2 tygodni różnicy w czasie dojrzewania: tych samych odmian ;). Przynajmniej ja mam wątpliwości czy to tylko o to chodzi...
W każdym razie Fakty są takie. To samo o Kopernika i u mnie: termin zbioru zupełnie nieporównywalny [ znajomy: z bliższej mi znacznie okolicy – dokładnie takie samo doświadczenie: zbiory w terminie jak u mnie:]
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Słuchajcie która odmiana bedzie niższa Cindrela 99 czy Grapefriut z Female seeds ??
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A co możecie powiedzieć na temat Skunk#1 z DutchPassion??? Na OG jest tylko jeden growreport więc poza tym w znacznie innych warunkach niż moje potencjalne więc nie jest to zbyt wiarygodne żródło :-/ Interesuje mnie głównie moc i plon tego zbioru przy oświetleniu HPS 250 WAT na około 0,47m2. I jak jest z zapachem rosnącej rośliny i ze smaczkiem przy paleniu???
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
wiem ze grapefruit rosnie wielki i szybko ale przy 16 dniowym wegu stwierdzam ze wyrobie sie jednak w 80cm wysokosci przy intensywnym baaaardzo naginaniu. w kazdym razie zapach grejfrutow rekompensuje mi te trudy. no jest poprostu kurewsko sliczny i kurcze niemoge sie doczekac az sobie przyjaram fajeczke :) na poczatku zapach byl skunkowy wylacznie dopiero gdzies tak w 6 tygodniu przerodzil sie w czysty grejfrutowy smrodek :) do tej pory niewierzylem ze te wszystkie odmiany sa w stanie wyprodukowac odorek tak zblizony do owocu z ktorego zaporzyczyly nazwe. kurwa teraz bedzie mi sie snic po nocach cherrybomb i strawberry :) a fruitbowl juz soon brzmi jak owocowa orgia :D
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2006 przez TasteOfHaze, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dam1an »
Czy Early Queen od Mr. Nice'a bedzie dobry na polko. Uprawiał ktoś t o?
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2006 przez Dam1an, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 25 / / 0
Słuchajcie wziełem z http://cannabis.fr.pl/ Grapefruita i co ?? Mam dołą zadne nasionko nie pękło a juz ponad 3 dni jak kiełkuja :-(
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
[quote="DRAKOS"]
Słuchajcie wziełem z http]
w czym je kielkujesz?
  • 25 / / 0
Kiełkuje między dwoma wacikami kosmetycznymi (takie okrągłę) . Własnie jedno powoli pęka , ciekawe co z resztą .
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
DRAKOS pamietaj ze grochy musza miec caly czas wilgotno. wilgotno ale nie mokro

mozesz owinac caly spodek (zakladam ze te waciki masz na spodku) jakas folia alu i dac w cieple miejsce
np na monitor etc.

jak za kilka dni nie bedzie kielkuw to wrzuc te niewykielkowane do doniczek. ziemia musi byc wilgotna ( ale nei takie "bagno")

GUD LAK!
  • 39 / / 0
...macie jakieś wiadomości o Early Pearl? Jamaican Pearl?
-uprawiał ktoś, słyszał, co kolwiek?
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2006 przez marihuany fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.