najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="kobaia"]
Ja na poludniu i z tego co pamietam na poczatku lipca roznica w dlugosci dnia miedzy poludniem a polnoca Polski wynosi ponad godzine - sporo, tez sie zdziwilem - na poludniu oczywiscie dzien o godzine krotszy w tym czasie, pozniej w okolicach sierpnia sie to wyrownuje. Mozna to sprawdzic na http]

Ano: Ale to nie tłumaczy aż 1.5 do 2 tygodni różnicy w czasie dojrzewania: tych samych odmian ;). Przynajmniej ja mam wątpliwości czy to tylko o to chodzi...
W każdym razie Fakty są takie. To samo o Kopernika i u mnie: termin zbioru zupełnie nieporównywalny [ znajomy: z bliższej mi znacznie okolicy – dokładnie takie samo doświadczenie: zbiory w terminie jak u mnie:]
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Słuchajcie która odmiana bedzie niższa Cindrela 99 czy Grapefriut z Female seeds ??
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A co możecie powiedzieć na temat Skunk#1 z DutchPassion??? Na OG jest tylko jeden growreport więc poza tym w znacznie innych warunkach niż moje potencjalne więc nie jest to zbyt wiarygodne żródło :-/ Interesuje mnie głównie moc i plon tego zbioru przy oświetleniu HPS 250 WAT na około 0,47m2. I jak jest z zapachem rosnącej rośliny i ze smaczkiem przy paleniu???
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
wiem ze grapefruit rosnie wielki i szybko ale przy 16 dniowym wegu stwierdzam ze wyrobie sie jednak w 80cm wysokosci przy intensywnym baaaardzo naginaniu. w kazdym razie zapach grejfrutow rekompensuje mi te trudy. no jest poprostu kurewsko sliczny i kurcze niemoge sie doczekac az sobie przyjaram fajeczke :) na poczatku zapach byl skunkowy wylacznie dopiero gdzies tak w 6 tygodniu przerodzil sie w czysty grejfrutowy smrodek :) do tej pory niewierzylem ze te wszystkie odmiany sa w stanie wyprodukowac odorek tak zblizony do owocu z ktorego zaporzyczyly nazwe. kurwa teraz bedzie mi sie snic po nocach cherrybomb i strawberry :) a fruitbowl juz soon brzmi jak owocowa orgia :D
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2006 przez TasteOfHaze, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dam1an »
Czy Early Queen od Mr. Nice'a bedzie dobry na polko. Uprawiał ktoś t o?
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2006 przez Dam1an, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 25 / / 0
Słuchajcie wziełem z http://cannabis.fr.pl/ Grapefruita i co ?? Mam dołą zadne nasionko nie pękło a juz ponad 3 dni jak kiełkuja :-(
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
[quote="DRAKOS"]
Słuchajcie wziełem z http]
w czym je kielkujesz?
  • 25 / / 0
Kiełkuje między dwoma wacikami kosmetycznymi (takie okrągłę) . Własnie jedno powoli pęka , ciekawe co z resztą .
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: turlak »
DRAKOS pamietaj ze grochy musza miec caly czas wilgotno. wilgotno ale nie mokro

mozesz owinac caly spodek (zakladam ze te waciki masz na spodku) jakas folia alu i dac w cieple miejsce
np na monitor etc.

jak za kilka dni nie bedzie kielkuw to wrzuc te niewykielkowane do doniczek. ziemia musi byc wilgotna ( ale nei takie "bagno")

GUD LAK!
  • 39 / / 0
...macie jakieś wiadomości o Early Pearl? Jamaican Pearl?
-uprawiał ktoś, słyszał, co kolwiek?
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2006 przez marihuany fanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik marihuany fanatyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.