Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 237 / 13 / 0
02 września 2019CieplaPoduszka pisze:
Beka z was bialorycerzyki , broniace "ucisnionych" niewiast przed zlem tego swiata :korposzczur:
Prawda jest taka , ze malolaty same czesto szukaja starszych facetow , bo ci maja fury , kase i sa dojrzalsi co daje lans u kolezanek i niekiedy zaspokojenie daddy issues .

Nikt sie nie skupil na fakcie , ze skoro laska sie z nim zadaje to jest to jej wlasny wybor i jesli porobiona sie mu odda to tez jest to jej decyzja .
Pierdolisz kocopoly, nikt sie tu nie bawi w bialorycerzyka. Co do drugiego to sie zgadzam, szukaja takich, ale wiesz jak ja to widze? W takiej sytuacji robisz z siebei frajera, bo sie po prostu na tobie lansuje no i wykorzystujee, tyle ehehhe Ty jestes dla niej latwym celem, ona tez. Dziala to w obie strony jak mniemam. Chcesz byc frajerem, ktorego bedzie wykorzystywac do swoich celow (czyt. zaspokojenia)? To nim badz. Kwestia tego jaki bedziesz/jestes. Bedzie cie przez to szanowac czy wrecz przeciwnie? Prosty i nieskomplikowany jestes. Pozniej przez takich pajacy, laski maja o sobie nie wiadomo jakie mniemanie, ze wszystko sie im nalezy, a same najlepiej by na dupie siedzialy i dyrygowaly palcem a frajer poleci, bo ianczej sie mu nei rozlozy, w 'najlepszym' wypadku poleci dalej, do kogos kto szanuje siebie i sie nei da i ma jakies wymagania wobec niej. Przegrany jestes :extasy:
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
@dexPL

Oho , protekcjonalny ton juz wlaczony prosze pana ? Nie pogadamy bo dziecek miec nie bede . Jak nie umiesz wychowac to nic dziwnego , ze musisz ja chronic przed calym swiatem :pacman:

@Pompejszyn

Do mnie to ? Ja gram solo w ogole nie uderzam do zadnych kobiet , tym bardziej malolatek wiec jesli tak to kula w plot .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 9 / 3 / 0
Ten post jest na serio? Gościu, masz 17 lat a ona jeszcze mniej, cieszę się że możesz z nią teraz przeżywać te wszystkie endorfiny i seksualnie eksperymentować, ale posłuchaj tego cichego głosiku w głowie. To twoja ostatnia dziewczyna nie będzie, zwłaszcza że znacie się pół roku i już macie WIELKIE poróżnienie narkotykami.
A poza tym szanuj się, nie mam nic przeciwko okazjonalnemu ćpaniu ale to pewnie jest typowa zbuntowana nastolatka, jak raz poleci na amfę to tyle ją widziałeś
  • 4603 / 2215 / 1
Przypominam wszystkim, że temat ma prawie rok i sprawa jest już "załatwiona'. W tej chwili co najwyżej nożna porozmawiać o tym, jak "WY" byście postąpili, ale z radami co do tej konkretnej dziewczyny, to się już powstrzymajcie.
  • 30 / / 0
23 września 2018mellowdude pisze:
Dorosła osoba wie że w życiu są różne okresy, które kiedyś się kończą, będą inne wyzwania, raz jest lepiej a raz gorzej.
Też w to kiedyś wierzyłem, ale teraz dla mnie to trochę naiwne podejście, a te słowa zupełnie nic nie znaczące. Bo gdy poznajesz historie zwłaszcza trochę starszych osób, w którch nie ma happy endów, ale był za to dobry początek, to zdajesz sobie sprawę, że to że teraz jest źle nie znaczy że kiedyś będzie lepiej. A oni też przecież kiedyś byli w tym momencie co ty teraz. Można tamtą myśl sparafrazować na "raz jest bardzo źle, a raz źle".

Chyba, że ten lepszy okres dla niektórych oznacza rzeczy pokroju mniej obowiązków w pracy lub rozwiązanie jakiegoś konfliktu, to brawo, gratuluję i zazdroszczę :)

Poznając i potrafiąc obserwować ludzi zauważasz w nich niespełnione ambicje bez szans na realizację mimo nierzadko włożonego orgromu pracy, wydarzenia, przez które skreślone zostało coś na co latami się pracowało i czego nie da się odzyskać. Osoby które mają DOM, rodzinę, dobrą pracę i świadomość, że gdyby kilkanaście lat wcześniej zrobiło się coś inaczej to dzisiaj nie żyliby z myślą, że ich życie nie wygląda tak jak zakładali.
A często jest tak, że najbardziej zależy nam na tym, czego nie mamy.

A z drugiej strony bawi mnie podejście ludzi, którzy mówią "gdybym nie brał, to na pewno osiągnąłbym sukces w życiu, był szczęśliwy i spełniony". To nie takie proste
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.