Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 911 / 0
diazepam ( Valium 10 mg )
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 64 / 2 / 0
U-47700, heroina, fentanyl(do 1 nie mam dostępu, do 2 nie mam stałego dostępu, a nie chce mi się kombinować dla ulicznego helu, a 3 mi się bardzo spodobał ale nigdy więcej nie zamierzam po nań sięgać, bo a. cenie sobie moje życie b. fentanyl to droga bez odwrotu, a nie wyobrażam sobie życia bez morfiny, buprenorfiny itp.)
  • 1893 / 182 / 0
Chciałbym zażyć jakiej kobiety.
  • 63 / 5 / 0
Chyba najbardziej tesknie za 3mmc, bardzo udany RC
W moim mieście opiatowców jak na lekarstwo :-D
  • 317 / 78 / 0
Nigdy nie przestanę tęsknić za morfiną, ale świadomie z niej rezygnuje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.