...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 221 / 19 / 0
moze jakis update od autora tematu ? :listen:
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 4 / 0
Siemano. No więc nie piję tak na 100% od ośmiu dni. Pomaga mi widok najebanych ludzi, których codziennie spotykam na mej drodze. Każdy najebany myśli, że jest panem życia, a jest irytującym debilem z którym się nie dogadasz. Dodatkowo jak sobie pomyślę o chwilowej euforii i późniejszym zamuleniu to dochodzę do wniosku, że jebać taką fazę. Oby ten wstręt się utrzymał jak najdłużej. Napęd jakiś tam jest, nastrój też. Na terapii przeszedłem na wyższy poziom wtajemniczenia i popracuję nad retrospekcją dotyczącą mego picia. Będzie to zbiór trzydziestu sześciu opowiadań poddawanych analizie na spotkaniach grupowych. Temat numer jeden: mój pierwszy raz z alko. Nie wiem jak to ma wyglądać, ale dowiem się w czwartek. Coś mi to chujem pachnie to całe pisanie, przypominanie, omawianie... Zobaczymy.
  • 221 / 19 / 0
taka terapia to super sprawa, wyjdziesz z tego jak nowy czlowiek :-)
Uwaga! Użytkownik wariatka12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1123 / 0
Nie wyjdzie już ;-)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 221 / 19 / 0
dlaczego ?
  • 3455 / 1123 / 0
Poczytaj posty. Poszedł w długą i grubo.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 221 / 19 / 0
oj to dostanie mu sie :motz: :diabolic:
  • 221 / 19 / 0
cos nowego u Ciebie maximumoverload ?
  • 59 / 15 / 0
Przeciez on od poczatku nie zamierzal skonczyc z chlaniem. Od pierwsze posta tylko narzekal i zalosnie sie nad soba uzalal szukajac pocieszenia na forum dla cpunow. Smiechu warte. Wiecznie tylko byly teksty o depresji i jak to jest chujowo i strasznie ale zeby pojsc do AA to juz nie bo co ludzie powiedza.. Tu budzik nie zadzwonil, tam sie spoznil, a potem jeszcze plyty w pudelku nie bylo to juz w ogole koniec swiata, trzeba sie najebac. Chlop ma dzieciaki, zone go zostawila a wciaz tylko teksty jak to zle w stylu nastoletniej dziewczynki z 'depresja'. Chlop narzeka ze mu sie nie poprawia a potem sie okazuje ze laduje browary co tydzien :D Widocznie musza go dzieciaki odwiedzac na intensywnej terapii zeby laskwie zechcial przestac chlac.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.