Z tego co czytam jest bardzo MJ like. Szukam czegoś spokojnego do wychillowania się, nie chcę mocnej psychodelii oraz totalnego uyebanie jak po 5fakb :cheesy:
Jak szybko wam rośnie tolerancja, oraz jak z czasem działania ? (chciałbym poznać wyniki badań większej ilości osób ) :-)
Nie jest to żaden mózgojeb, nie ma schiz, nie ma paranoi. Jest bardzo MJ-like, profil czilująco nasenny, działa ponad godzinkę potem można dopalać i też jest całkiem miło.
U nowicjuszy często pojawia się mocne parcie na łóżko :D Uśpiłem ostatnio tym 3 niezbyt wprawione osoby heh ;]
Dobrze dołożyć thj018, 2ne1, ab-pinaca czy pewnie też bb22 (ale z bb22 jeszcze nie sprawdzałem, czekam na dostawę).
Tolerka rośnie szybko ale z tym kanna ja mam tak, że nie chcę mi się codziennie palić - trochę się nudzi. Właśnie nuda jest największym problemem z thj2201 (albo jest to największy plus - zależy czego się oczekuje).
Warto spróbować, polecam maczanę 1:15 albo 1:17 chyba, że zamierzasz wapować z folii to się nie wypowiem bo ja tylko maczany.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dziwne co piszecie. Kilka osób częstowałem z małym doświadczeniem i zerową wręcz tolerką i nie zaobserwowałem tak nieprzyjemnych efektów.
Widocznie kwestia osobnicza.
Sort testowałem z dwóch źródeł z PL i UK i jeden i drugi działały dobrze.
Ja tylko nie mogę palić tego w ciągach bo mi się faza nudzi zwyczajnie, ot tyle.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
a do stumulujacej to w sumie tylko jeden mix mnie tak naprawde w jakikolwiek spsob pobudzalo, mam2201 z 5fakb48, aczkolwiek nie wiem ktore z tych kanna moze powodowac takie efekty, albo po prostu tak w mixie działają, ale ta druga mieszanka juz ma o wiele wiecej do pokazania w kategorii karanie ( zwłaszcza 1;15 na fejkhak) :D
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.