To już codzienność, rano 600 lub 800, czasem 1g (zawsze retard, lekko pogryzione) zależnie od samopoczucia, i 2mg clonazepamu aby nie przypłacić padaczką. To wszytko by bez obaw wyjść z domu, dojechać na uczelnię, wrócić i mimo zmęczenia być nadal w pogodnym nastroju.
Wymagania jakie stawia uczelnia, czas na dojazdy liczony w godzinach, zmęczenie, ogrom materiału (informatyka) gdzie nawet regularna, codzienna nauka nie pomaga... tylko dzięki tramadolowi jeszcze się nie poddałem.
tramadol nie działa już na mnie motywująco/aktywizująco. Na tym mi najbardziej zależy i nie wiem, czy to już pomału tolerancja, czy clonazepam w tej dawce jest nieodpowiedni, czy to wpływ diety. Bardzo proszę Was, koledzy i koleżanki, o radę.
Co więc z tą aktywizacją... lubię się uczyć, materiał nie sprawia mi problemu. Kłopot jest by nad nim przysiąść z przyjemnością, nie z mordęgą.
Zdarzało mi się łączyć tramadol z wenlafaksyną (wiem, niebezpieczne, ryzyko zespołu serotoninowego) i wzajemnie bardzo miło się uzupełniały - nie było "zjazdu" na drugi dzień, za to empatia i dobroć do świata była przeogromna.
Dzięki za podpowiedź!
fakt serotonina wzmacnia efekt.
jak brac jakis substytut to lepiej zwykle SSRI, polecam najmocniejsza sertraline.dobrze aktywizuje i poprawia humor
juz mialem konczyc butle (zostalo na jeden raz,wczesniej dawki kolo grama) a tu padaczka.leb sobie konkretnie poobijalem.
byla to tylko dorzutka.z poczatkowego pociagniecia ok. 600mg po paru godzinach poszlo kolejne 400mg.
dziwne i to jeszcze pod sam koniec ale takie to jest juz zycie z moim szczesciem
znow sprawdza sie powiedzenie ze jedna butle zrobisz na dawkach >1g by kolejny raz cie potelepalo.
wiadomo jak dziala tramadol na serotonine?
antagonistycznie na 5ht2a lub moze agonistycznie na 5ht1a czy to zwykly ihibitor wychwytu zwrotnego jest?
o co biega z padaką po Tramalu? od jakich dawek może ona wystąpić (czy to nie ma znaczenia?)? czy etizolam nada się by zapobiec padace?
jak dawka na początek jeśli moja standardowa kodeinowa dawka to 300mg, a pamiętam że kiedyś jak się bawiłem tramkiem (bez żadnej wiedzy na temat substancji) to robiło mnie 6-8 tabletek zaldiaru? (chyba 37,5 tramadolu, plus straty przy filtrowaniu)
ile zaczekać po 450mg DXM żeby sobie nie zrobić kuku, i czy działa to też w drugą stronę tzn. czy po zabawie z tramkiem trzeba zaczekać kilka dni zanim wrzuci się akodiny?
i pytanie finałowe czy można i czy ma sens mieszanie z kodą?
serdecznie pozdrawiam, nie bądźcie kurwy tylko dajcie odpowiedź bd wdzięczny
PS. i czy wiedza o tramadolu to jakaś pierdolona gnoza, że nie ma howto substancji? czy wszyscy w tym dziale są notorycznie zgrzani i maja wyjebane w nowicjuszy?
Bardziej bym Ci polecała klonazepam.
Padaki możesz dostać przy różnych dawkach, w zależności od organizmu. Licz, że np. przy 500 mg możesz dostać.
Na pierwszy raz polecam Ci 300-400 mg, zabezpiecz się benzo.
A kodę wrzuć, jak się już trampek załaduje, będzie milutko.
DXM tu nie powinno przeszkadzać, tylko pamiętaj, aby było w małych dawkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.