Dobrego tripa na 2cp zabitego maczanką
Dobrego tripa na 25C-NBOMe zabitego maczanką
Dobrego tripa na MXE zabitego maczanką
Z pozytywnych zaś przeżyć nie zapomnę nigdy pierwszych spotkań z narkomanami z hajpa :-)
Albo drugie: w NL, w domku ekipa po 6-8 osob wszyscy maxymalnie ujebany kozackimi pixami, i te wywody, szczere rozmowy, pomoc nawzajem , empatia.. poprostu cos pieknego, az sie lezka w oku kreci.
nastepne: pierwsze ujebanie THC. || Pierwszy DXM , na ktorym myslalem ze zaraz przyleci po mnie helikopter, a potem totalna paranoja i schiz ze umre
Pierwszych grzybow w NL, 6g jakis szuszonych.. totalna beka i psychodela pelna geba. rozmawialem z prysznice, z gąbkami. Zbieralem 2 papierki z ziemi przez kilka godzin
Tripów na kolkach z 2C-B gdy w kilka osob w domku, bez przypalu cisnelismy beke od rana do wieczora przypalajac bongosy, saczac piwka i palac fajki. na tym tripie tak plulem z okna, ze turas ktory byl pod nami sie wkurwil ze ludzie teraz nie beda mogli tedy przejsc
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
* Rewolucji październikowej u kumpla w chacie po grzybach
*Pierwszego upalenia
*Pierwszego razu z cipaczem
* Przedawkowania ketonów
* Pierwszego własnego krzaczka - giganta.
Pierwszego poczucia działania kodeiny połączonego z "opiatowym-orgazmem" gdy leżąc na łóżku czułem milion kobiecych dłoni masujących każdą komórkę mojego działa i tego kilku godzinnego zwijania się ze szczęścia każdy dotyk taki niezwykły był, dosłownie straciłem głowę robiłem to(no zwijałem, przekręcałem, dotykałem poduszek xD) i nawet nie myślałem co robię jedyne co miałem w głowie to "jest tak przyjemnie" w jedną minutę zleciały 2 godziny. Obłęd.
Nie zapomnę jak moja teściowa wypiła 70mg 4aco
No i biegających saren,które były wtedy kozłami górskimi na jakiś pixach
plodny92 pisze:Nie zapomnę jak moja teściowa wypiła 70mg 4aco
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.