Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 418 / 0
Dobrego tripa na homecie zabitego maczanką
Dobrego tripa na 2cp zabitego maczanką
Dobrego tripa na 25C-NBOMe zabitego maczanką
Dobrego tripa na MXE zabitego maczanką

Z pozytywnych zaś przeżyć nie zapomnę nigdy pierwszych spotkań z narkomanami z hajpa :-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 12 / 0
Nigdy nie zapomnę, gdy wraz ziomkiem ujebani 25C, przemiezalismy moje miasto w zajebiscie burzliwa, deszczowa noc z muzyka z telefonu i usmiechami od ucha do ucha.. potem przechadzka pod nocny- a jako ze bylo zamkniete na sam koniec miasta na browarek. I tam pod skelpem jakies 4 godzinki rozkmin i niemsamowitej euforii,empatii. Ach ta rześkość i cudownosc chwili w tamtych momentach..To byla jedna z najpiekniejszych nocy w mym zyciu.

Albo drugie: w NL, w domku ekipa po 6-8 osob wszyscy maxymalnie ujebany kozackimi pixami, i te wywody, szczere rozmowy, pomoc nawzajem , empatia.. poprostu cos pieknego, az sie lezka w oku kreci.

nastepne: pierwsze ujebanie THC. || Pierwszy DXM , na ktorym myslalem ze zaraz przyleci po mnie helikopter, a potem totalna paranoja i schiz ze umre %-D .

Pierwszych grzybow w NL, 6g jakis szuszonych.. totalna beka i psychodela pelna geba. rozmawialem z prysznice, z gąbkami. Zbieralem 2 papierki z ziemi przez kilka godzin %-D .

Tripów na kolkach z 2C-B gdy w kilka osob w domku, bez przypalu cisnelismy beke od rana do wieczora przypalajac bongosy, saczac piwka i palac fajki. na tym tripie tak plulem z okna, ze turas ktory byl pod nami sie wkurwil ze ludzie teraz nie beda mogli tedy przejsc %-D %-D . kolo byl fryzjerem. Jeszcze byloby kilka podobnych akcji.
  • 194 / 2 / 0
Pierwszego outdoorowego harvestu. Pestki dostałem od legendarnego p.salvi wysadziłem w mega przypałowym miejscu a plon i tak był srogi. Ok kg cannadiana
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 14 / / 0
Spotkania żaby, na ulicy w mieście, na mahometowym peak'u :cheesy:
  • 203 / 6 / 0
Tripu na 100mg 4 Ho-meta+ 100 4Aco-DMT przepalonego jakimś kanna, które podobno było marihuaną, ale po smaku, zapach i wyglądzie śmiem wątpić, czy aby na pewno i czy czystą.....W każdym razie demoniczne przemyślenia z tamtego etapu męczą mnie do teraz, a nawiązania do tamtej fazy odkrywam do dziś w różnych zdarzeniach, jakbym jeszcze nie do końca zrozumiał, to co mi wtedy przekazano....Czasem powątpiewam, czy naprawdę przeżyłem tamtego tripa, i czy w ogóle zostałem urodzony, bo odnoszę czasem dziwne wrażenie, jakbym podczas tamtego seansu został zesłany tutaj w obecnej formie.....Trochę "popsuło" mi to życie, ale z każdym dniem odkrywam nowe njuanse, które zdają mi się okazywać, że załamanie, które to wywołało, a które wepchnęło mnie w gruby nałóg, myśli samobójcze i inne takie, jest mi konieczne, abym mógł dotrzeć do mojego prawdziwego życiowego celu....Taka niekończąca się opowieść.....Nie będę się wdawał w szczegóły, bo trzeba być mną, aby to pojąć....Nawet głęboko wtajemniczeni w moją historię przyjaciele, czy rodzina nie ma pełnego obrazu sytuacji, o czym często mnie informują.....Najważniejsze, że wyczłapuję się powoli z dołu, w który wpadłem, bo parafrazując klasyka "Tylko ten, kto sięgnął dna, może wspiąć się na szczyt"
  • 160 / 20 / 0
Nie zapomne probowania kazdego narkotyku po raz pierwszy, szczegolnie THC, bo komary tak mnie napierdalaly, ze juz NIGDY, nawet w zime nie pojde jarac do kurwa lasu.
  • 5839 / 1210 / 43
* Pierwszej alkoholowej najebki
* Rewolucji październikowej u kumpla w chacie po grzybach
*Pierwszego upalenia
*Pierwszego razu z cipaczem
* Przedawkowania ketonów
* Pierwszego własnego krzaczka - giganta.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2013 przez london5, łącznie zmieniany 3 razy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 321 / 3 / 0
Pierwszego w życiu zażycia narkotyku - DXM które w mikro dawce podziałało na mnie jak TRYPTAMINA możecie mi nie wierzyć ale tak było i nie miałem wtedy żadnego pojęcia o narkotykach, jak wygląda świat na LSD itp. itd. totalnie zero, czysty umysł.

Pierwszego poczucia działania kodeiny połączonego z "opiatowym-orgazmem" gdy leżąc na łóżku czułem milion kobiecych dłoni masujących każdą komórkę mojego działa i tego kilku godzinnego zwijania się ze szczęścia każdy dotyk taki niezwykły był, dosłownie straciłem głowę robiłem to(no zwijałem, przekręcałem, dotykałem poduszek xD) i nawet nie myślałem co robię jedyne co miałem w głowie to "jest tak przyjemnie" w jedną minutę zleciały 2 godziny. Obłęd.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Nigdy nie zapomnę jak po 15mg 2ce wyniosłem z pokoju teściowej do swojego włochaty dywanik bo taki miałem kaprys.
Nie zapomnę jak moja teściowa wypiła 70mg 4aco
No i biegających saren,które były wtedy kozłami górskimi na jakiś pixach
  • 680 / 43 / 0
plodny92 pisze:
Nie zapomnę jak moja teściowa wypiła 70mg 4aco
błagam, napisz coś więcej %-D
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.