Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
( po 2 i pół roku brania [ pierwszy rok kilka tripow w roku, następnie czesciej teraz srednio raz na tydzien/ na dwa )]
zauważłem też ciekawą zależność, że trip wygląda zupełnie inaczej jeśli podzielimy dawkę na dwie części i zarzucimy je co 45 minut każda ( trzymamy pod językiem około 15 minut) zauważłem wydłużenie peaku i większy ogar …tego typu opcje robie na imprezach lub domówkach gdy chcę tripować samemu wale od razu jedną solidną dawkę nie przekraczającą 75 mg
Manto96 pisze:R.I.P mxe <3 kurwa ile ja bym dał za 1g tego cuda
ponoć na darknetach mają :) sa vndorzy ktorzy maja duzo pozytywnych komenatrzy ( ponad 500 ponad 1000 pozytywowo) ja jeszcze czekam na lepsze wiatry ale za jakies kilka miesiecy bede zamawial na probe 3 g :)
Juz nawet pieprzyc alfe i serotogeniki
Pamietem jak kiedys kolega sypnal sobie tego 150-200mg (pomylil z mefem:D)
I nie mogl sie odnalesc przez dwa dni:D
Mnie swietnie robilo zawsze ok 80mg (dwa razy wieksza waga niz kolega:D)
A jak jeszcze wrzucilo sie DXM na podklad to nie mozna bylo sie doczekac kolejnego razu:D
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.