Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Zabawa w mixy z beta-ketonami tego leku jest więcej neurotoksyczna dla układu dopminergicznego czy bez różnicy ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Jak sadzicie warto laczyc z opio? chodzi mi o tramal ,benzo to stlumi pewnie
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Ktoś to bierze ostatnio? Ci co brali odstawili, tolerancja?
  • 693 / 7 / 0
Co tak cicho tutaj? Ja idę jutro skołować reckę na to.. A na razie raczę się ropinirolem.
  • 693 / 7 / 0
Czy to możliwie, ze pronoran działa bardziej pobudzająco od ropinirolu już od pierwszej tabletki? Takie odnosze wrażenie albo to placebo..
  • 199 / 8 / 0
ja tam nie wiem czy bardziej czy jak tam ,ale odstawiam selegilinę tzn zmiejszam na 5mg/tyg z 10mg/dz :finger: ,wypierdalam wellbutrin bo narazie żygać mi się chce jak go widze ,w tym tygodniu twierdzę ,że well to syf :-D
Pronoran poszedł dzisiaj w prochu 50mg+10esci+30pseudo tj kickstarta sobie zrobiłem aco ,do wczoraj jeszcze 10sele była i ..ale to wczoraj tylkoxd 450wella i te piepszone fajki co za WRRRRR myślałem że mi ciśnienie rozWi baniak.... na wellu z dala od nikotyny a tym bardziej chyba jeszcze na sele :finger:
był plan do Sele i tyci wella dodać 1g PEA ale to poczeka sobie)
bo
RESET
i tak
Pronoran 50mg co 3 dni
Escitilopram 10mg do śniadanka - wracam bo libido mnie już dobija albo to testosteron i k@rwica z tym związana :nolove: ten green to ja /,pozatym mało społeczny jakiś się czuję i brak mi tego hmm "czegoś" co było na 10esci
Sele 5mg raz w tygodniu) 4LIFE)

a
albo auto sugestia magiczna LOL albo już cośtam czuję :finger:
  • 1521 / 73 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Zabawa w mixy z beta-ketonami tego leku jest więcej neurotoksyczna dla układu dopminergicznego czy bez różnicy ? %-D
Więcej dopaminy => więcej jej szkodliwych metabolitów => większy stres oksydacyjny => większy rozpierdol.
tekst powyżej =/= prawda
  • 693 / 7 / 0
Ja biorę 3 dzień i normalnie czuje się jak na lekkim speedzie euforia ciągle się załącza, jestem bardziej porywczy, co potęguje moje borderline jeszcze bardziej, a libido mam jak zwierzak. Ropinirol to jakieś chujostwo przy piribedylu.
  • 199 / 8 / 0
jakie dawki idą? i o jakich porach? ...ja bym nie chciał dawać za dużo ,poprosstu szukam spokoju i poukładania ,nie koniecznie eufori jakiejś itp. ; poprostu dobrego samopoczucia ....ŻYCIA ....z tym yebanym add czy tam nawet adhd i reszta komplikacji/
  • 693 / 7 / 0
Standardowe 50mg codziennie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.