Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Zabawa w mixy z beta-ketonami tego leku jest więcej neurotoksyczna dla układu dopminergicznego czy bez różnicy ? %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Jak sadzicie warto laczyc z opio? chodzi mi o tramal ,benzo to stlumi pewnie
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Ktoś to bierze ostatnio? Ci co brali odstawili, tolerancja?
  • 693 / 7 / 0
Co tak cicho tutaj? Ja idę jutro skołować reckę na to.. A na razie raczę się ropinirolem.
  • 693 / 7 / 0
Czy to możliwie, ze pronoran działa bardziej pobudzająco od ropinirolu już od pierwszej tabletki? Takie odnosze wrażenie albo to placebo..
  • 199 / 8 / 0
ja tam nie wiem czy bardziej czy jak tam ,ale odstawiam selegilinę tzn zmiejszam na 5mg/tyg z 10mg/dz :finger: ,wypierdalam wellbutrin bo narazie żygać mi się chce jak go widze ,w tym tygodniu twierdzę ,że well to syf :-D
Pronoran poszedł dzisiaj w prochu 50mg+10esci+30pseudo tj kickstarta sobie zrobiłem aco ,do wczoraj jeszcze 10sele była i ..ale to wczoraj tylkoxd 450wella i te piepszone fajki co za WRRRRR myślałem że mi ciśnienie rozWi baniak.... na wellu z dala od nikotyny a tym bardziej chyba jeszcze na sele :finger:
był plan do Sele i tyci wella dodać 1g PEA ale to poczeka sobie)
bo
RESET
i tak
Pronoran 50mg co 3 dni
Escitilopram 10mg do śniadanka - wracam bo libido mnie już dobija albo to testosteron i k@rwica z tym związana :nolove: ten green to ja /,pozatym mało społeczny jakiś się czuję i brak mi tego hmm "czegoś" co było na 10esci
Sele 5mg raz w tygodniu) 4LIFE)

a
albo auto sugestia magiczna LOL albo już cośtam czuję :finger:
  • 1521 / 73 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Zabawa w mixy z beta-ketonami tego leku jest więcej neurotoksyczna dla układu dopminergicznego czy bez różnicy ? %-D
Więcej dopaminy => więcej jej szkodliwych metabolitów => większy stres oksydacyjny => większy rozpierdol.
tekst powyżej =/= prawda
  • 693 / 7 / 0
Ja biorę 3 dzień i normalnie czuje się jak na lekkim speedzie euforia ciągle się załącza, jestem bardziej porywczy, co potęguje moje borderline jeszcze bardziej, a libido mam jak zwierzak. Ropinirol to jakieś chujostwo przy piribedylu.
  • 199 / 8 / 0
jakie dawki idą? i o jakich porach? ...ja bym nie chciał dawać za dużo ,poprosstu szukam spokoju i poukładania ,nie koniecznie eufori jakiejś itp. ; poprostu dobrego samopoczucia ....ŻYCIA ....z tym yebanym add czy tam nawet adhd i reszta komplikacji/
  • 693 / 7 / 0
Standardowe 50mg codziennie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.