Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
Myśle, że będzie się strasznie gryzło... lepiej już jakiąś fenke.
Zastanawiałem się nad miksem który podbił te cev'y i oev'y. Ciekawe jak spisałoby się tak z 250 ug BDF (R) albo 4 mg DOI.
  • 1179 / 9 / 0
@Wildzen:
blablab pisze:
motocyklista pisze:
Chciałbym mieć po tym CEVy... Trip byłby dużo ciekawszy.
Miks z deksem i CEVy są. Faza też fajniejsza imo.
Ja osobiście nie chciał bym mieszać dysocjantów z psychodelikami.
  • 1474 / 15 / 0
O to niby czemu? Wtedy kolory pokazują szpony dopiero.... I dawke można zmniejszyć. Chyba, że źle reagujesz na dysocjantozaty, albo nie odpowiada Ci ich działanie (kwestia dawki) to spoko...

Ale jeśli nic z tych rzeczy toś głupi i nie wiesz co tracisz ;*
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
gzyp (tak w ogóle to buziaky <3), my zjedliśmy MXE z hometem i faktycznie, dla Ciebie nie było nic mega, ale myślę, że to dlatego, że wziąłeś za mało MXE. ja wzięłam tyle samo, ale jako że mam coś na kształt uczulenia na MXE, to uderza mnie o wiele mocniej i w połączeniu z hometem miałam kosmos. halucyny jak nigdy i trzymało mnie 12h tak ostro, a przez kolejne 6h powoli wracałam do siebie. polecam :)
  • 23 / / 0
Wildzen co ruzumiesz przez "gryzło" zły wpływ na organizm czy znosi doznania?
  • 992 / 25 / 0
ethcat bardziej stymuluje niż euforyzuje, a lepiej już jakiegoś euforanta dożreć. Myśle, że stymulacja będzie się gryzła przy tej "inności ruchów" po MXE. Znosić działania raczej nie będzie, ale pewnie będziesz odczuwał jakiś konflikt między związkami.
brefedron sobie zakup.
Ja się napaliłem na 2C-D do miksu i pewnie zarzuce niedługo. Z tryptaminami miałem mało styczności, ale podejrzwam że śruba bo takich szejkach jest przezajebista.
  • 2334 / 9 / 0
Ja za jakiś czas (bo teraz mam kilka tripów zaplanowanych, a tolerka daje w dupe %-D) mam zamiar zapodać w jednej pompie 20mg 4-HO-MiPT'a i 40mg MXE domięśniowo. To musi być szatan :-D.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 28 / 1 / 0
Jakby się miało połączenie metoksetaminy + buferdron + mieszanka na jwh 307 i am2201 ?
Jakie dawkowanie wtedy byście polecali? Powiedzmy, że dwóch psychonautów z 500 mg MXE, 1 gramem bufedronu i 1 gramem mieszanki .
Czy taka jednorazowa zabawa znacząco wpłynęła by na zdrowie moje i mego znajomego? : P
We barely remember what came before this precious moment,
Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
  • 3449 / 122 / 8
Ja tam nie wiem, po co się łączy dysocjant z ketonem, ale Wasze serce może kiedyś tego nie wytrzymać, a dorzucanie do tego jeszcze kanabinoidów to gwóźdź programu. Chcecie łączyć po 5 substancji, z których każda ma praktycznie nieznany mechanizm działania, nieznane skutki uboczne, nieznane interakcje ze wszystkimi innymi. Można się czegoś tam domyślać, ale tak naprawdę tylko w stronę "to będzie niebezpieczne", bo konia z rzędem temu mądremu, który powie "to na 100% nie będzie bardziej niebezpieczne niż jakaś tam zbadana substancja X czy też miks kilku konwencjonalnych narkotyków o znanych zagrożeniach". "Unknown chemical, unknown risks".

Dzięki temu forum zaczynam powoli rozumieć, dlaczego delegalizacja substancji psychoaktywnych jest w pewnym sensie słuszna. Jeszcze trochę i będę hołdował prawu analogowemu :nuts:

Darujcie sobie miksy metoksetaminy z beta-ketonami, to może być BARDZO niebezpieczne. Mieszanie wszystkiego z jotwuhachujwieile pominę milczeniem.
  • 336 / / 0
Am mocno nakurwia serce.
AM-2201 + MXE - mocno schizogenne gówno w moim przypadku.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.