Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Wrzuć to się przekonasz hehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 104 / 1 / 0
dc231 pisze:
NieZaczynaj napisz więcej na temat tego wcierania alfy, bo mnie i pewnie nie tylko mnie, zaintrygowała ta tematyka. Napisz jakie dawki i w jakiej formie, jak długo erekcja, po jakim czasie nastąpił wytrysk i czy potrzebna była stymulacja. I najważniejsze - czy można stosować z partnerką (żeby jej cipki nie wypaliło). Jednym słowem będę wdzięczny za pełne info, bo też się lubię mocno zabawić.
o swojego wacława to juz sie nie boisz ze ci sie przypali :D ale o partnerke trzba dbac hehe
  • 46 / 5 / 0
Ze względu na obowiązki, narkotyki zażywam raz na dobrych kilka miesięcy i wolę nie wtopić przy następnym razie, bo później oprócz kaca jest wnerw, że zmarnowałem fajne ćpanie (a planuję dopapnie 3-MMC i dofiutnie alfe). Dlatego zależy mi na informacji czy mogę wetrzeć alfę w fiuta w tzw. międzyczasie i następnego dnia być w 100% wydajnym intelektualnie i fizycznie. A co do dbałości o partnerkę to po prostu cipka mniej wytrzyma, niż fiut, którego w razie czego można wsadzić do zimnej wody.
  • 15 / / 0
Jakim agentem trzeba być żeby sypać temat na wacława :-D Sniff lub oral w zależności jak kto lubi i będzie dobrze zawsze, nie przesadzajcie z ilością bo wtedy kurczy się masakrycznie po większości stymulantów i zanim powstanie spowrotem działanie najlepsze mija.

3mmc + pentedron
alfa-PVP
brefedron

GBL reperuje hydraulikę
  • 46 / 5 / 0
A jakim agentem trzeba być, aby przyjmować per odbycior albo i.v.? Skoro skuteczna na erekcję jest metoda dofiutna to dlaczego tak się nie bawić (i jeszcze ten mimowolny orgazm :-D ). Ja sobie już obiecałem, że tak spróbuję, bo GBL działa na mnie strasznie muląco i ani trochę euforycznie, a niestety po ketonach jest krucho z erekcją. I jestem w 100% pewien, że nie tylko mnie zaintrygowała ta metoda. Kto spróbował nich się chwali, bo trzeba przyznać, że pomysł jest nietuzinkowy.
  • 15 / / 0
Co ma wcieranie tematu w fjuta do erekcji ? Koleś sobie ciśnie z was beke a wy to łykacie jak pelikan ciepłą sperme. Tak jak wcieranie koksu w FILIPKA nie powoduje żadnych wyjebanych erekcji po za tym że znieczuli przez co można dłużej.
  • 1095 / 34 / 0
Penis podobnie jak cipka absorbuje dragi, jest to bez wątpienia prawdziwe stwierdzenie. Nie trzeba zatem mocno myśleć , że pvp wrzucone na fiuta będzie działać i działa. Ewidentnie czuć silniejsze sex efekty niż tylko po np. podaniu językowy.

Najbardziej polecam wrzucic dawkę zazwyczaj stosowaną metodą i uzupełnić to dopenisową. Działanie jest bardzo pełne, mocne (i twarde hehe) i satysfakcjonujące. Enjoy!
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 2876 / 99 / 0
Wyobrażam sobie takie akcje antynarkotykowe podobne do "meth not even once" - zdjęcia które chwytają postępująca degradację żeńskich narządów rodnych i hasło "mefedron - nawet jednorazowe wtarcie mefedronu powoduje permanentne uszkodzenie pochwy".
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 401 / / 0
Syn Bozy pisze:
Wyobrażam sobie takie akcje antynarkotykowe podobne do "Meth not even once" - zdjęcia które chwytają postępująca degradację żeńskich narządów rodnych i hasło "Mefedron - nawet jednorazowe wtarcie mefedronu powoduje permanentne uszkodzenie pochwy".
Jeszcze ''<brutalny obrazek> 'twój pierwszy raz na mefedronie = i żaden kolejny nie będzie taki sam. bo żadnych kolejnych już mieć nie będziesz. i bezpłodny będziesz'' hihi, aż sobie tapetkę ustawiłam mefową.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
3 mmc czy pentedron bedzie lepszy do tych spraw??
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.