Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 92 / 1 / 0
Próbował ktoś waporyzacji? Jak z dawkowaniem, długością i profilem działania?
Wcześniej ktoś pisał o wapo ale konkretów - zero. Prosiłbym o więcej szczegółów.
  • 205 / 1 / 0
wczoraj odebralem 4-FMA z zaufanego źródłą 0.5g podzielilem na 2x 250mg. Pierwszy sniff wszedl praktycznie od razu dobry speed euforia tez niezla. PO 3h tyle samo i juz ledwo widoczna eufo tylko speeed dalej niezly. Zjazdu wogule nie odczulem a zawsze po etylo czy a-pvp zdychalem ze nawet benzo sie rozkaldalo. OKolo 3:00 w nocy usnalem jak niemowle i dzis budze sie wypoczety czuje sie swietnie :D Mam do was pytanie drug-userzy za tydzien chcialem zrobic poowtorke tylko niewiem jak z tolerka nie za krotki odstep?
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 2428 / 90 / 0
Starczy , nawet 4-5dni wystarczają ale jak najdłuższe przerwy rób i nie zaczynaj nawet krótkich ciągów...
Lepiej wpierdalaj doryjnie , dzialanie znacznie dlużej i nie masakrujesz sobie nosa.
Zjazdów praktycznie nie ma jak sie nie przekracza 300-350mg ( na jedno posiedzenie) dorzucanie kolejnych dawek spowoduje zjazd więc żebyś czasem nie myślał że po tym nima zjazdu w ogóle :E , zjazdy po ciągach czasem potrafią trwać nawet do 4-5 dni i raczej ciężko czymkolwiego sie zająć poza zdychaniem ^_^

Za pewne to właśnie dzięki 4-FMA zrobiłem se zajebistą krzywdę praktycznie nic na mnie nie działa (poza efektami ubocznymi) Od kilku dni brak euforii a próbowałem ostatnimi czasy od chuja rzeczy i nic nie podziałało , MDPV dopiero w dawce 100mg jest jako tako odczuwane ,
etylon 1g naraz poza kupsztalem i zwiększoną temperaturą nie posmyrał nic.
Burżuazyjne: 4-FC i RTI-111 delikatnie posmyraly
a-PVP 4-MP ,4-FMC , 4-MeMABP i jeszcze tam reszta ketonów zafundowały tylko i wyłącznie wspaniałe efekty uboczne :E
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 4 / 0
bigos dużo tego ogolnie opierdzieliłeś ?? Kurwa ja tak nieche:)
  • 2428 / 90 / 0
W chuj za dużo (okolice 25g -póżniej sprawdzę dokładnie ile). Tak jak wyżej pisałem , unikaj ciągów , i unikaj walenia tego w nos bo często kończy sie to następnego dnia z samymi resztkami w worku .
Na początku gdy zazcynałem dopiero z 4-FMA i conajwyżej robiłem tylko krótkie przerwy , nie ciągi - to wtedy jeszcze wszystko było w miarę ok...
Kilka razy obiecywałem se że już tego nie tkne ale i tak po jakimś czasie zarzucałem...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 536 / 3 / 0
Od delegalizacji mefa nic mi nie dało jakiejś specjalnej euforii [34dmmc, brefedron, 6-apb =zero efektów]. Jedyny wyjątek to psychodeliki ale to inny rodzaj przyjemności. Może ten szajs pokaże w końcu jakieś zalążki euforii.

Modyfikowany Bigos pisze:
Kilka razy obiecywałem se że już tego nie tkne ale i tak po jakimś czasie zarzucałem...
Uzależnia tak jak/mocniej niż mef?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 141 / 4 / 0
no to troche tego ci poszło... Ja chyba nie wyobrażam sobie ciągów na tym. Nie wyobrażam sobie kilku dni bez zmrużenia oka... ja miałem gieta i przerobiłem go na dwoje w ciągu 2 tyg w tym raz mieszajac z normalną amf... Żeby to dłużej kopało i rekompensowało to straty za te około 2 doby po których spać nie moge to byłbym tym chyba bardziej zafascynowany... Jak bedzie kasa to zaopatrze sie jeszcze w gieta bo chce spróbować wapo. Potem chyba kończe zabawe z ta substancja....
  • 180 / 1 / 0
ktos moze przyrownac dzialaniem do meth?
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6160 / 433 / 12
@immortal11: Nie próbowałem meth, ale już po opisach jej działania mogę powiedzieć, że są od siebie kompletnie inne.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 1817 / 107 / 0
ja moge porownac do mety.obok mety to ta substancja nie moze stanac nawet.meta jest znaczaco inna i duzo lepsza to tak w skrocie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.