Idzie mi o kumpla, który planuje podróż, a jest uczulony na różne rzeczy i do tego ma astmę :-/ .
Jakieś propozycje co do wielkości próbki na test uczuleniowy? Jaki czas minimum odczekać na ewentualną reakcję? W planach jest zarzucenie 25 mg na głowę. Jest w ogóle sens podejmować taką próbę?
Czy homipt może, wg świętych Was, wpłynąć negatywnie na jego zdrowie, w związku z astmą i uczuleniem?
Co do bodyload`u, to jest on wyczuwalny przynajmniej u mnie, ale jakoś specjalnie negatywnie go nie odbieram. Cóż każdy pewnie inaczej to odbiera.
daj mu na poczatek pare mg, moze 5, moze 0,5, decyduj sam, bo to z twojej reki poniesie ewentualna smierc.
jak dasz tylko troche, to raz ze (chyba) nie umrze, a dwa, ze poczuje o co chodzi i zrozumie ze nie ma sie czgo bac (a astmatycy miewaja ataki dusznosci w sytuacjach stresu i shiza) i bedize wiedzial, ze do pieca nalezy dopierdalac tylko i wylacznie z gruej rury.
wtedy dawka wlasciwa.
Nie wiem jakim sposobem na was działa to tylko godzinke czy dwie. Spożyłem tą małą ilość ok 22.30 a efekty odczuwam to TERAZ. Czyli jednak wikipedia nie kłamie.
O specyfice sie nie wypowiem bo miałem wszystko na raz, kto w temacie ten rozumie ;)
Bedzie okazja toi powtórze i sprawdze jak to jest w końcu.
Ciezko okiem wymierzyc dawke co do jednego miligrama. Zreszta nie kloce sie, nie ma o co ;)
Chcialem tylko zauwazyc ze moglo to byc 20 albo 30 itp.
Pozdro
Kwestia uczulenia - bez żartów, kichać nie będzie, drapać także nie... tu raczej chodzi o wyczulenie. Jednakże tak silne psychodeliki jak tryptaminy 4-xx mogą "polecieć w kulki" i dlatego "test wyczuleniowy" może nie być iarodajny - a mam tu na myśli, że dawka 5mg może nie zadziałać w ogóle, a 20mg - jak to było w przypadku Gwynna - może dokurwić równo. Testy, jeśli już, zaczynał bym w okolicach 10-15mg.
Gwynn@ widocznie jakiś wyczulony jesteś, ale ten, od kogo masz, ma dobre serce ;) O dziwo chodzą tacy po świecie, i powie, masz 20mg a w rzeczywistości ze 33mg, jak nie lepiej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.