A najmocniejszy jest tytoń solo kupowany od ludzi uprawiających liście, kiedyś trafiłam na taka kosę, że po buchu wpadało się w bezdech na pół dnia i to nie był jedynie mój problem, a prawie, każdego kto go próbował.
zresztą skręcanie jest dużo bardziej opłacalne i często ten tytoń jest lepszej jakości.
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
Najsłabsze papierosy jest zdecydowanie najłatwiej znaleźć.
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
Methylis pisze:Z tego, co kojarzę, to żółte Pueblo, które należą do jednych z najmocniejszych. Mają takie parametry:
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
GSE, mają 1,8-2,1mg nikotyny i substancji smolistych rzędu 32-35mg.
ostatnio paliłem lucky srtike białe. Liczyłm na jakąś lajowość, tymczasem czułem się jakbym pali np. malbaki czerwone....Dla mnie to chyba tylko forwady... i ile doznań ma człowek zjarany-cyk i miętusek
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.