A najmocniejszy jest tytoń solo kupowany od ludzi uprawiających liście, kiedyś trafiłam na taka kosę, że po buchu wpadało się w bezdech na pół dnia i to nie był jedynie mój problem, a prawie, każdego kto go próbował.
zresztą skręcanie jest dużo bardziej opłacalne i często ten tytoń jest lepszej jakości.
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
Najsłabsze papierosy jest zdecydowanie najłatwiej znaleźć.
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
Methylis pisze:Z tego, co kojarzę, to żółte Pueblo, które należą do jednych z najmocniejszych. Mają takie parametry:
tlenek węgla - 10mg
nikotyna - 1mg
substancje smoliste - 10mg
GSE, mają 1,8-2,1mg nikotyny i substancji smolistych rzędu 32-35mg.
ostatnio paliłem lucky srtike białe. Liczyłm na jakąś lajowość, tymczasem czułem się jakbym pali np. malbaki czerwone....Dla mnie to chyba tylko forwady... i ile doznań ma człowek zjarany-cyk i miętusek
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.