Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Dorzucanie tak jak w przypadku wszelakich psychodelików nie ma żadnego sensu z powodu tolerancji - nie zadziała.

Co do dawki. Nie próbowałeś, a chcesz na pierwszy raz brać dawkę około 5x większą niż zalecane? To nie jest rozsądne. Próbuj maks 15mg na pierwszy raz, a najwyżej następnym bierz więcej.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
ja dorzucalem i musze stwierdzic , ze jak najbardziej dziala.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Jaką drogę administracji 5-Meo-MiPT najbardziej polecacie?
Jeśli chodzi o podanie doustne, to czy konieczne jest rozpuszczanie tego w alkoholu, czy może być jakiś soczek?
No i czy wchodzi w gre i.v?
Sniff jest bardzo nieprzyjemny?
Prosze o szybką odpowiedź, ponieważ koło 17 chciałbym to skonsumować
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 302 / 7 / 0
Re: 5-MeO-MiPT
Nieprzeczytany post autor: Pider »
A co masz freebase czy nie? Jak freebase to tylko palić :D
  • 95 / 1 / 0
Na stronie sklepu nie jest nic na ten temat napisane, a nie wiem jak to odróżnić :P
Otrzymałem biały proszek (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie w odpowiedzi na twoje pytanie).
  • 766 / 136 / 6
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Wciągałem freebase (35-40mg, powiedziałbym, że za dużo). Nie jest jakoś ekstremalnie tragicznie, ale jeśli Wasze gardła, nosy i żołądki są wrażliwe, to odradzam. Przez 30 minut próbowałem się wyrzygać, co mi się na szczęście nie udało, potem mogłem cieszyć się ciekawym tripem. Ponadto tego samego freebase jadłem razem z TMA-6 (tym razem 15mg) i nic się nie stało. Jeśli masz odmierzoną dawką, to wsyp ją do soku/coli, pomieszaj i na zdrowie! Sam 5-MeO-MiPT jest piękny wizualnie i dość nietypowy pod tym względem, jednakże zbyt trzeźwy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 95 / 1 / 0
Mam jeszcze jedne pytanie, mianowicie jak jest z łączeniem 5-MeO-MiPT z kotem?
Czy jest to bezpieczne i czy ktoś kto próbował tego połączenia mógłby opisać efekty tego mixu?
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Ja osobiście bym ci nie radził ze względu na wazokonstrykcję, która jest już całkiem spora po 5-MeO-MiPT i kocie osobno.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 129 / 2 / 0
Spalone 23mg nie dały żadnego efektu, z tym że to towar znajomego i na niego też specjalnie nie podziałał ito może nie być wina substancji samej w sobie.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 3 / / 0
Witam, mam kilka pytań na temat substancji
1) Czy nadaje się na dyskotekę
2) Jaka jest trwałość jeśli będę trzymał rozpuszczone w wódce?
3) Próbował ktoś to wrzucać w miksie z 2C-P?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?