Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Dorzucanie tak jak w przypadku wszelakich psychodelików nie ma żadnego sensu z powodu tolerancji - nie zadziała.

Co do dawki. Nie próbowałeś, a chcesz na pierwszy raz brać dawkę około 5x większą niż zalecane? To nie jest rozsądne. Próbuj maks 15mg na pierwszy raz, a najwyżej następnym bierz więcej.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 14 / 0
ja dorzucalem i musze stwierdzic , ze jak najbardziej dziala.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Jaką drogę administracji 5-Meo-MiPT najbardziej polecacie?
Jeśli chodzi o podanie doustne, to czy konieczne jest rozpuszczanie tego w alkoholu, czy może być jakiś soczek?
No i czy wchodzi w gre i.v?
Sniff jest bardzo nieprzyjemny?
Prosze o szybką odpowiedź, ponieważ koło 17 chciałbym to skonsumować
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 304 / 7 / 0
Re: 5-MeO-MiPT
Nieprzeczytany post autor: Pider »
A co masz freebase czy nie? Jak freebase to tylko palić :D
  • 95 / 1 / 0
Na stronie sklepu nie jest nic na ten temat napisane, a nie wiem jak to odróżnić :P
Otrzymałem biały proszek (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie w odpowiedzi na twoje pytanie).
  • 766 / 136 / 6
Nieprzeczytany post autor: Berig »
Wciągałem freebase (35-40mg, powiedziałbym, że za dużo). Nie jest jakoś ekstremalnie tragicznie, ale jeśli Wasze gardła, nosy i żołądki są wrażliwe, to odradzam. Przez 30 minut próbowałem się wyrzygać, co mi się na szczęście nie udało, potem mogłem cieszyć się ciekawym tripem. Ponadto tego samego freebase jadłem razem z TMA-6 (tym razem 15mg) i nic się nie stało. Jeśli masz odmierzoną dawką, to wsyp ją do soku/coli, pomieszaj i na zdrowie! Sam 5-MeO-MiPT jest piękny wizualnie i dość nietypowy pod tym względem, jednakże zbyt trzeźwy.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 95 / 1 / 0
Mam jeszcze jedne pytanie, mianowicie jak jest z łączeniem 5-MeO-MiPT z kotem?
Czy jest to bezpieczne i czy ktoś kto próbował tego połączenia mógłby opisać efekty tego mixu?
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Ja osobiście bym ci nie radził ze względu na wazokonstrykcję, która jest już całkiem spora po 5-MeO-MiPT i kocie osobno.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 129 / 2 / 0
Spalone 23mg nie dały żadnego efektu, z tym że to towar znajomego i na niego też specjalnie nie podziałał ito może nie być wina substancji samej w sobie.
Czyń swoją wolę będzie całym prawem
  • 3 / / 0
Witam, mam kilka pytań na temat substancji
1) Czy nadaje się na dyskotekę
2) Jaka jest trwałość jeśli będę trzymał rozpuszczone w wódce?
3) Próbował ktoś to wrzucać w miksie z 2C-P?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.