Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co innego z " PI " . Tutaj połapałem niezłych schizów . Czułem, że ten film jest nakrecony specjalnie dla mnie i sam czułem się jak jego bohater . Działał na mnie wręcz hipnotycznie . Ostatnio oglądaliśmy jeszcze z moją Kobietą " Villmark " , norweski survival horror . Klimat ma, nie powiem, ale sam film średni . Trzeba będzie zrobić seansik na dworze . Mam taki fajny mały telewizor i się zrobi nocny maraton horrorów.
Zassałem wilkołaka i The Storage - oglądał ktoś ?
A kocham to tak bardzo, że szkoda mi odpalać jaki kolwiek film "na sucho"
Niedługo wybieram się do kina na nowego Resident Evil, w 3D
Czuję, że to będzie coś niesamowitego :)
Oprócz filmów ciekawie też ogląda się teledyski, np. takie jak ten:
http://www.youtube.com/watch?v=ivgCD31iKyg
Przy wysokich fakt, gałki chodzą każda w swoją stronę, ale jakieś 2gie plateau działa bardzo miło na filmy (nie ma tego "rozregulowania").
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.