15mg - 0 efektow zauwazalnych
30mg - lekkie zamulenie, nastepnego dnia tez troche trzyma
50mg - zwali cie z nog po ok 1,5h i rano bedziesz mial duuzy problem ze wstaniem, zamula przez caly dzien
100mg - zatkany nos, cierpna konczyny jak sie spi, zamula jak wiadomo
100+? to proponuje sie na klozapol przerzucic 100mg jak ma ktos takie potrzeby i wymagania.
dobry lek, jak ktos nie ma wyjscia bierze. ogolnie nieszkodliwy. ogolnie nieprzyjemny ale znosny.
Hey ho, here we go
Ever so high.
Nagle budze sie w srodku nocy z urwanym filmem (pewnie sprawka alpra, bo z calej imprezy pamietam tylko niektore rzeczy), zywej duszy nie ma, syf podomowkowy... Budze brata, pytam co sie dzialo mowi ze ekipa siedziala u mnie jeszcze ponad godzine po tym jak poszedlem spac, smazyli frytki i ogolnie zamieszanie na chacie, a ja spalem jak niemowlak w innym pokoju.
To na pewno nie wina alpra, bo nawet w polaczeniu z alkoholem benzo nigdy nie robi wrazenia na panu Wladku (kiedys na probe wrzucilem 10mg diazepamu by zasnac po baletach, zero efektu).
Takze mysle ze to ten chlorprothixen (ilosc - "jedyne" 15mg) w interakcji z calym syfem ktory w siebie wlalem tak na mnie podzialal. Jestem zaskoczony tym, ze cisnienie mam aktualnie w normie (125/85) gdzie wg moich doswiadczen za posrednictwem white'a powinienem miec rzedu 160/90. Praktycznie nie czuje zadnego pobudzenia ruchowego jedynie lekko psychicznie, czuje sie senny i podejrzewam ze jak sie poloze to normalnie zasne (teraz nie spie przez szok jakiego doznalem ze ominelo mnie tyle rzeczy i kumpla ktory wrocil z baletow i mnie odwiedzil na chwile). Dziwi mnie tylko puls, caly czas 120-135...
Moje pytanie jest takie- Czy chloroprothixen moze "zbic" biale scierwo ?
drt pisze:Moje pytanie jest takie- Czy chloroprothixen moze "zbic" biale scierwo ?
uwazaj na siebie
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.